E2r

Miten puhdistaa ilmastointi vesijohto

Puhdistaminen ilmastointilaitteen vesijohto voi olla etusijalla to-do lista, mutta tähän on erittäin tärkeää, tietää, että lian ja roskat teidän AC: n vesijohto voisi vakavasti vaarantaa sen tehokkuutta jäähdytys kotiisi. Onneksi teet tämän tehtävän ei tarvitse olla liian monimutkainen. Tässä ovat vaiheet puhdistukseen ilmastointi vesiputken:

  • Tietää milloin puhdistaa ilmastointilaitteen vesiputkeen. Jotta vältyttäisiin käsitellä suuria puhdistusta asioita, se on parasta, että siivoat AC: n vesiputki noin kahdesti vuodessa. Tiedän että sinulla voisi helposti tehdä tämän itse, ja sinun ei tarvitse soittaa ammattilainen tekemään tämän.
  • Sammuta ilmastointilaite. Tämä olisi ensimmäinen askel, jotta vältetään sähköiskun.
  • Löysää lika takertuu vesiputkeen. Tämän voi tehdä käyttämällä keppiä, joka voitaisiin asentaa sisälle vesiputken. Yksinkertaisesti säkissä kiinni putken sisällä niin, että mitä tahansa lian, roskien, vähän tukkii tai jopa hämähäkinverkkoja, jotka ovat kiinni sisällä voidaan irrottaa.
  • Käytä vesiletku. Kun niin paljon likaa ja roskia kuin mahdollista on irrotettu, aseta vettä letkun päätä vasten vesiputkeen. Sinun ei tarvitse kokonaan lisätä suutin, se olisi vain lisättävä riittävän yhteyden vesiputkeen. Käännä vettä vain yhden sekunnin (muuten vesi voi hukuttaa laitteen). Anna veden poistua putkeen, veden virtaus olisi tehokkaasti vapauttaa mitä hiukkasia tukkeutumisen vesiputkeen. Jos huomaat, että on olemassa vielä joitakin tukoksia sisälle vesijohto, tee tämä prosessi uudestaan. Yksi tapa tietää, että vesijohto on roskia on, jos vesi kulkee vapaasti, ja se on melko selvä.
  • Tiedä miten käsitellä levää. Jos huomaat, että levät tukkeutumisen sisäpuolelle vesijohto, laita koko vahvuus valkaisuaine sisällä spray pullo ja spray se putken sisälle. Anna valkaisuainetta kuivaa yön yli. Tiedän, että saatat joutua spray vesijohto valkaisuainetta säännöllisesti (noin joka toinen kuukausi), jotta levät muodostumisen tulevaisuudessa.
  • Testaa jos vesiputki on vapaa puukengät. Yksi varma tapa tietää, onko vielä likaa, roskia tai levistä sisällä vesiputki on puhaltaa ilmaa putken, joko käyttäen omaa hengitystä tai ilmatankin, jos kuulet kaiun, niin se tarkoittaa, että putki on selvä .

Siellä on se

Miten puhdistaa ilmastointi vesijohto. Tietää milloin puhdistaa ilmastointilaitteen vesiputkeen.
Miten puhdistaa ilmastointi vesijohto. Tietää milloin puhdistaa ilmastointilaitteen vesiputkeen.

Siellä on se! Nämä ovat vaiheet puhdistukseen ilmastointi vesiputkeen. Muista, että aika tehdä tämä säästää aikaa ja rahaa pitkällä aikavälillä, sillä säännöllinen huolto tarkoittaa vähemmän mahdollisuuksia, että AC hajottaa teitä, ja tarvitaan vähemmän konsultointi ammatillinen korjaaja. Kestää noin kolmekymmentä minuuttia tätä koko prosessia, ja välttää turhaa stressiä ja hässäkkää tulevaisuudessa. Onnea, ja toivottavasti tämä auttoi!