E2r

Miten poistaa pyyhe bar

Yksi olennaiseen kylpyhuoneen kalusteet

Yksi olennaiseen kylpyhuoneen kalusteet, pyyhe baari on loistava paikka ripustaa pyyhe kuivumaan. Mutta vaikka se kantaa pieni paino, lopulta kuluminen ja märkä tunnelma kylpyhuoneessa voi aiheuttaa pyyhe bar on rikki ja on vaihdettava. Voit myös vaihtaa pyyhe bar, jos se ei vastaa sisustus teidän remontoitu kylpyhuone.

Yksi vilkaisu pyyhe baarissa ja luulisi se pultataan kylpyhuoneen seinään ja mahdoton poistaa, mutta olisit väärässä. Joten onko olet korvaa pyyhe bar takia sisustuksen tai korvaaminen, voit seurata alla olevia ohjeita turvallisesti poistaa sen.

Miten poistaa pyyhe bar. Aina varovainen kun irrotat pyyhe bar.
Miten poistaa pyyhe bar. Aina varovainen kun irrotat pyyhe bar.

 • Tarvitset seuraavat tarvikkeet:
  • Mittanauha
  • Ruuvinvääntimet
  • Kuusiokoloavaimella
  • Kuusioavain
 • Mittaa pituus. Ota mittanauha ja mitata pituuden pyyhe bar sinua korvaa. Älä koskaan umpimähkäinen arvio pituudesta pyyhe bar, koska saatat päätyä poraamiseen uusia reikiä laatat ja se on vain koko muu asia voi välttää tekemisissä mittaamalla pyyhe bar ensimmäinen paikka. Osta korvaava pyyhe bar ja on se kätevä poistamisen jälkeen nykyisen pyyhe bar.
 • Etsi kiinnikkeet. Vesikalusteet usein pultattu seinään kiinnikkeillä. Nämä kiinnikkeet ovat usein ruuvit joko istua näkyville tai piilotettu kannet. Jos kiinnikkeet ovat piilossa kattaa väännä kannet löysä käyttämällä tasapäinen ruuvitaltta. Jotkut kannet pidetään paikoillaan pienemmän ruuvin, nämä ovat usein alttiina ja sinun täytyy ruuvaa ne päästä asennus kiinnikkeet. Kun poistat kansia voit saada kiinnittimet. Tehdä saman toinen pää pyyhe bar.
 • Ruuvaa kiinnikkeet. Istu ruuvimeisselillä ja irrota nämä kiinnikkeet. Ole varoa onteloseinän kiinnittimien että on käytetty asennettaessa pyyhe bar samoin. Sinun täytyy poistaa näitä ennen kuin voit vaihtaa pyyhe bar.
 • Ole varovainen! Aina varovainen kun irrotat pyyhe bar. Jotkut pyyhe baarit ovat melko raskaita ja tekee vahinkoa laattalattia jos pudotat sen, kun avaamalla kiinnikkeet. Vielä pahempaa, saatat pudota teidän jalka ja täytyy saada lääketieteellistä apua. Pidä kiinni baarissa kun olet kiertämällä niin, että se ei pudota mitään ja aiheuttaa onnettomuuden.
 • Vaihda pyyhe bar. Kanssa viimeinen vaihe valmis, olet nyt onnistuneesti poistettu pyyhe bar! Yksinkertaisesti kiinnitä uusi pyyhe bar sitä ja varmista, että kiinnittimet ovat ruuvattu kiinni. Märkä pyyhe on todella raskas ja sinun täytyy kiinnittää hyvin pyyhe bar, niin se ei anna painon alla pyyhkeet, märkä tai muuten.
 • Korvaamalla pyyhe bar ei kahden miehen työtä, jos tiedät mitä olet tekemässä. Vain olla varovainen, ettei kierrä ruuveja liian tiukalle saatat halki keraamisten kylpyhuoneen laatat.