E2r

Miten poistaa Moen hana

Moen hana on suosituin valmistettu hana monissa kotitalouksissa. Se on yleensä suunniteltu yksi kahva kasetti, jossa on vain yksi kahva käytetään sekä valvoa määrä veden poisto ja sen lämpötila. Moen hanat ovat erittäin kestäviä, mutta jatkuvasti päällään ja repiminen johtuu usein käyttää, vuotoja voi esiintyä. Vuotoja tapahtuu, kun O-rengas löytyy kasetin pohja vääristää tai taukoja. Tämän vuoksi rento huolto Moen hanat, on olemassa erilaisia ​​korjaussarjoja valmistettu korjata tai poistaa vialliset Moen hanat.

Miten poistaa Moen hana. Ennen kuin käsittelen viallinen hanat.
Miten poistaa Moen hana. Ennen kuin käsittelen viallinen hanat.

Se on hyödyllistä, jos tiedät, miten poistaa Moen hana itse niin, että sinun ei tarvitse maksaa palveluista varalta Moen hana toimintahäiriöitä. Tässä on yksinkertaisia ​​ohjeita siitä, miten purkaa Moen hana, jotta voidaan käsitellä sen ongelmia vuotoja ja niin edelleen.

  1. Ennen kuin käsittelen viallinen hanat, varmista, että vesi on katkaistu, jotta vedentuhlausta ja tarpeettomasti lisätä vesilaskuasi. Voit tehdä tämän, se on parasta, jos tiedät kytkin erityisesti linja vettä niin, että sinun ei tarvitse lamauttaa vesihuollon koko kotitalouden sammuttamalla tärkein vesijohtoon. Yhteinen viallinen Moen hanat sijaitsevat kylpyhuoneeseen tai altaita. Voit etsiä syöttö alla pesuallas.
  2. Käännä Moen hana kahva myötäpäivään sammuttaa vesihuollon. Jos et löydä näitä syöttö, voit poistaa vesimittari sijaan. Varmista, että kerrot koko kotitalouden, jos sinulla on katkaista vesi.
  3. Ota indeksi levy löytyy keskellä Moen hana kahva. Tämä koristeena kattaa kiinnitysruuvi hanan kahva. Väännä indeksi levy hanasta kahvassa terä ristipäätalttaa. Sen jälkeen, paljastaen ruuvi, irrota se käyttää Philip ruuvimeisselillä pystyä poistamaan Moen hanan kahva.
  4. Käyttämällä pihdit, ottaa mutteri ympäröivän alkuun vastapäivään tavalla. Sijoita nämä liittimet turvalliseen paikkaan myöhempää käyttöä varten. Kun liittimet on poistettu onnistuneesti, voit vetää Moen hana suoraan ylös.

On tärkeää, että on joku kotitalouden, joka on ainakin vähän tietoa vahvistettaessa yhteisessä taloudessa ongelmia, kuten ne, jotka koskevat Moen hana. Tämä ei vain säästää maksuja palveluista, mutta myös säästää vaivaa odottaa korjaaja saapua.

Mutta varmasti

Mutta varmasti, tieto vahvistaa tai poistaa Moen hana ei riitä. Sinun täytyy olla oikeita työkaluja, jotta tätä tietämystä teoiksi. Varmista, että olet tietoinen varastointi työkaluja ja laadun kauppoja, joista voi ostaa tarvittavat välineet. Varmista aina, että työkalut ovat käteviä ja ovat aina hyvässä kunnossa.