E2r

Miten poistaa pintaan naarmuja huonekalut

Muistatko päivän, kun rakastui että viihtyisä ruokailuryhmä vai puinen penkki? Nyt, katsokaa miten huonekalu näyttää. Se näyttää epätäydellinen, koska pinta naarmuja. Onko aika vaihtaa huonekaluja nyt? Ei vielä. Voit silti korjata tämän ongelman poistamalla pinnan naarmut huonekaluja.

Tässä muutamia tekniikoita voit yrittää poistaa nämä ruma naarmut:

Miten poistaa pintaan naarmuja huonekalut. Kengänkiilloke.
Miten poistaa pintaan naarmuja huonekalut. Kengänkiilloke.

  • Jodi. Tämä on paras lääke, jos sinulla on huonekaluja valmistettu mahonki. Voit käyttää jodia, joka voi kääntyä tumma kirsikka tai ruskea mahonki. Kevyempi metsässä, toisaalta, on käytettävä jodi laimennettiin denaturoitu alkoholi. Näin kattaa naarmuja huonekalut. Mitä haluat, olla varovainen maalaus jodin hienolla siveltimellä. Levitä toinen kerros tarvittaessa. Levitä ohuita kerroksia, koska se on helpompi tummentaa puuta kuin keventää sitä.
  • Kengänkiilloke. Tämä tulee eri väreissä, jotka vastaavat värit huonekaluja. Voit käyttää sekä nestemäisiä ja liitä. Jos voit käyttää nestemäistä, soveltaa sitä naarmuuntuu pinnat siveltimellä. Kun käytetään tahnaa, toisaalta, käyttää pumpulipuikolla soveltaa lankki.
  • Crayons. Kyllä, lasten värikynät voidaan poistaa naarmut, erityisesti raskaiden kanssa. Nämä voivat täyttää naarmut, jotta ne katoavat. Valitse oikea väri, vaikka ja saat parhaat tulokset. Lisäksi voit kokeilla kaupallisesti saatavilla väriliidut tehdä peitellä naarmuja huonekaluja.
  • Kulmakynä. Tämä juttu toimii sama kuin värikyniä. Yksinkertaisesti peitellä huonekaluja naarmut kulmakynä ja huonekaluja on tahrattomina. Varmista, että käytät sovituksen kulmakynä väri, tosin.
  • Pähkinät. Mantelit, pekaanipähkinät ja saksanpähkinöitä voidaan tummentaa huonekaluja. Tämä tekee niistä hyvän vaihtoehdon poistaa pinnan tahrat. Yksinkertaisesti hiero mutterin liha tyhjästä ja näet sen pois alta aikayksikön. Ole varovainen haettaessa pähkinät, myös. Nämä voivat tummentaa muut pinnat ilman naarmuja.
  • Öljy viimeistely. Voit korjata tuhruinen pinta öljyllä viimeistely. Tämä tekniikka on turvallinen joka huonekalut pala, mutta ei niille, jotka on päällystetty polyuretaani-ja uretaani. Näitä voidaan vielä oikaista öljyllä jos naarmuttaa koko huonekalut pala hiekkapaperilla. Näin voit poistaa takki ja voi lopulta laittaa öljyä maaliin turvallisesti.
  • Sitruuna ja öljy. Sekoita noin kolme teelusikallista sitruunamehua kolme teelusikallista oliiviöljyä tai kasviöljyä. Kostuta nukkaamaton liina tällä seoksella ja tiukasti hankaa naarmuja kunnes ne katoavat. Varmista, että olet hankaa tyhjästä suuntaan parhaat tulokset.
  • Wax. Pinnoite naarmut vahaa tehokkaasti työskennellä pieniä naarmuja. Vaha on helppo poistaa ruma naarmuja ja tee huonekalut etsivät upouusi.

Kaupalliset vaihtoehtoja ovat myös käytettävissä, jos haluat poistaa naarmut. Kuten mainitsin, on olemassa värikynät erityisesti tehty poistaa naarmuja huonekaluja. Tämän lisäksi voit myös kokeilla tahra, tusseja ja kyniä, jotka on valmistettu tätä ainoastaan.