E2r

Miten poistaa homeen täytetyt lelut ja koriste tyynyt

Täytetyt lelut ja koriste tyynyt ovat mukava katsoa ja aika pitää. Mutta jos haistamaan ja se on saanut siitä, että ummehtunut haju on aika päästää niistä irti. Hometta viihtyvät kosteissa ja pimeissä paikoissa. He menevät halkeamia ja rakoja. Kuten koriste tyynyt on tuuhea keskimmäinen piste, että auringonvalo ei pääse se tekee täydellinen paikka homeen kasvua. Tämä pätee täytetyt lelut liikaa. Koska täytetyt lelut ovat pehmoinen ja ne lasten leikkeihin koko ajan, nekin ovat loistava piilopaikka homeen ja homeen kukoistaa sisään

Miten poistaa homeen täytetyt lelut ja koriste tyynyt. Käytä kannet-kaikki.
Miten poistaa homeen täytetyt lelut ja koriste tyynyt. Käytä kannet-kaikki.

Veden ja kosteuden hiki tai sylki, joka tarttuu pehmolelut tekee varsin kutsua tällaisia ​​organismeja. Kosteus rodut hometta, joka antaa, että ummehtunut haju teidän viehättävä ja pehmolelu. Tämäntyyppiset organismeja ovat eräänlainen sieni, joka kulkee ilmassa. Nämä tunnetaan yleisesti homeitiöt, jotka myös tulevat eri värejä. Ne voivat olla niin erilaisia ​​kuin mallit oman täytetyt lelut. Tämä tekee usein vaikea voit havaita, mutta kun et varmista päästä eroon heti. Hometta syövät lahoavaa aineet voivat olla hyvin vaarallista hengitettynä.

Seuraavassa on muutamia nopeita ja helppoja tapoja poistaa homeen teidän täytetyt lelut ja koriste tyynyt.

  • Käytä kannet-kaikki. Mitä valmistelu poistamiseen homeen teidän täytetyt lelut ja koriste tyynyt varmistaa asianmukainen vaatetus turvallisuutta. Naamio ja käsineet välttää saada homeitiöt ihoon tai sieraimiin. Nämä organismit matkustaa ilmassa joka tekee sinusta alttiita vaara hengitettynä.
  • Myrkytön puhdistus tukea. Koska lapset ovat usein pelata näillä täytetyt lelut kannattaa harkita myrkyttömiä puhdistusaineita. Sama pätee koriste tyynyt, koska niitä käytetään usein altistuvat ihmiset. Et haluaisi välttää kemiallisia komponentteja kuin se helposti hengitettynä.
  • Saatavilla ja kustannustehokas. Monet puhdistusaineet löytyvät tahansa supermarket. Se antaa sinulle vaihtoehtoja. Mutta helposti saatavilla ja kustannustehokas materiaali löytyy omassa keittiössä. Etikka on loistava korvike teidän kemian-kokoonpanossa puhdistusaineita. Se on hapan, joka tehokkaasti tappaa ja poistaa hometta.
  • X merkitsee paikan. Olemassa tiettyjä alueita, hometta viihtyy sisään Kun pystyt pin pisteen tarkka sijainti voit aloittaa puhdistuksen. Oman täytetyt lelut ja koriste tyynyt, käytä pumpulipuikolla vaimentaa tekstiili. Varovasti hangata pois homeen tahrat käyttämällä etikkaa. Voit myös käyttää spray pullo soveltaa sumun vettä ja etikkaa ratkaisu vaikuttaa paikkoja. Tämä auttaa myös pääsemään eroon ummehtunut haju homeen kasvua.
  • Ripusta kuivumaan. Tärkein osa puhdistus on kerroit täytetyt lelut ja koriste tyynyt kuivua kokonaan. Jos tämä menetelmä ei tehdä kunnolla, on todennäköistä, että hometta ja homeen kasvu elpyy. Varmista, että keskimmäinen alueet asianmukaisesti puhdistettu ja kuivattu.


Näiden toimet sinun ja perheesi voi nyt ihailevat ja halata teidän täytetyt lelut ja koriste tyynyt. Sinun ei tarvitse huolehtia terveyden vaaroja ja toistuvia hometta ja homehtua kotona.