E2r

Miten poistaa homeen kylpytynnyri

Porealtaat ovat suuri pako mukavasti omassa kotona

Porealtaat ovat suuri pako mukavasti omassa kotona. Mikään ei vedä vertoja raikas ja rentouttava kuuma dip jälkeen työpäivän. Yksilöiden kiireinen aikataulu ja loputon työmäärä, tämä on paras stressitön tavalla rentoutua. Se tekee sinusta tuntuu niin hyvältä, että voit viettää enemmän ja enemmän aikaa teidän kylpytynnyri kuin omassa toimistossa. Mutta koska teidän hurja aikataulun ja paineen määräajat ehkä laiminlyöty kunnon keinoja huolehtia oman kylpytynnyri. Koska hometta ja homehtua kasvaa veden ja kosteuden kylpytynnyri tulee avoin tavoite jalostukseen.

Kun käytät aikaa töistä haluatte, että rauhallinen ja unsullied ympäristöön. Saatat huomata, että vaikea nauttia, kun huomaat, että vapaa sivusto on saastunut hometta ja homehtua. Tämä todennäköisesti aiheuttaa värimuutoksia ja antaa pois, että ummehtunut haju, joka on erittäin vaarallista hengitettynä. Järjestyksen palauttamiseksi ja harmoniaa kylpytynnyri sinun tulee alkaa tarvittavat puhdistamiseen.

Tässä ohjeita, miten poistaa homeen kylpytynnyri.

Miten poistaa homeen kylpytynnyri. Pukea suojavarusteita.
Miten poistaa homeen kylpytynnyri. Pukea suojavarusteita.

  • Valmista ratkaisua. Valmista puhdistus tukea. Voit valita käyttää valkaisuainetta, koska se on erittäin tehokas puhdistus materiaalia. Mutta jos haluat mennä myrkyttömiä tuotteita, sitruunamehu sekoitetaan haaleaan veteen ja suola on hyvin korvata. Tämä tekee helppo pestä pois homeen tahroja. Sitruunamehua toimii desinfiointiaineella ja suola auttaa hankausta pois homeen tahroja.
  • Pukea suojavarusteita. Poistaminen hometta liittyy turvallisuusriskejä, koska nämä organismit ovat eräänlainen sieniä. Näitä ei saa hengittää tai kosketuksiin ihon kanssa. Hometta syövät lahoavaa materiaaleja, jotka aiheuttavat vaaraa terveydelle. Varmista, että pukeudut käsineitä, kasvonaamion ja suojalasit pitää homeitiöt pääsemästä järjestelmään.
  • Puhdistuksen. Suihkuta kylpytynnyri puhdistusainetta ja anna hautua 5-10 minuuttia. Dunk oman pesulappu tai sienellä osaksi jäljellä oleva liuos ja alkaa pesee homeen asti tahra häviää. Voit toistaa prosessin pitäisi homeen sitkeästi tarttuu raot ja pinta amme.
  • Kiireestä kantapäähän pestä. Voit myös jatkaa pesee samalla kastelemalla puolelta. Huuhtele hyvin ja käytä pesulappu puhdista koko kylpytynnyri. Muista huuhdella huolellisesti niin et menetä mitään hometta petsattu paikalla.
  • Kiiltävä ja uusi. Jos haluat erittäin toivottavaa tulosta, että kylpytynnyri on annettava riittävästi aikaa kuivua. Voit käyttää pesulappu taas pyyhkiä kaikki osapuolet kuiva. On saatavilla tuoksuva materiaaleja, että voit jättää teidän amme antaa pois raikkaana tuulahdus. Voit myös käyttää laventelin tuoksu täyttää kylpytynnyri rentouttava ja rauhoittava tuoksu.


Vapaa-aika on yhtä tärkeää kuin siisteys

Vapaa-aika on yhtä tärkeää kuin puhtautta. Voit paremmin nauttia kylpytynnyri puhdas ja tahraton tunnelma eikä ummehtunut ja homeen tahroja täynnä tilannetta. Rentoudu hyvin hoidettu kylpytynnyri mukavasti omassa kotona.