E2r

Miten pestä villavaatteet

Vaikka useimmat vaate valmistajat suosittelee kuivapesu villa vaatteita, se tekee ihmiset tohdi investoida joissakin villa vaatteita, jotka voi vain kuluneet kausittain. Kuitenkin on olemassa villavaatteet voidaan turvallisesti pestä kotona vahingoittamatta kohteita ja tekevät niistä käyttää. Alla on vinkkejä siitä, Miten pestä villavaatteet.

Miten pestä villavaatteet. Tärkein asia harkita, onko villainen kohteita voi pestä koneessa.
Miten pestä villavaatteet. Tärkein asia harkita, onko villainen kohteita voi pestä koneessa.

  • Tärkein asia harkita, onko villainen kohteita voi pestä koneessa. Jos näin on niin voit varmasti pestä villavaatteet kotona, sen jälkeen pesuohjeet tarkasti ja käsittely kohteet huolellisesti. Pesu villavaatteet kotona voi antaa sinulle säästöjä kalliisiin kuivapesu laskut.
  • Käytä haaleaa kuumaa vettä, riippuen siitä, minkä tyyppistä villavaatteet teillä. Käytä kuumaa vettä ne asiat, jotka ovat kuluneet vieressä ihon kehon öljyt siirretään villainen kohteet läheisessä kosketuksessa kehon kanssa villainen kohteen. Kuuma vesi tehokkaasti hajottaa öljyn ja rasvan siksi se on suositeltavaa.
  • Sekoita miedolla astianpesuaineella. Rasva-leikkaus kyky astianpesuainetta sopii villainen kohteita. Siinä supistetaan pesuajan ja villavaatteet tavarat tulevat ulos pesun puhtaampaa.
  • Kuluminen heikentää villakuidut, minkä vuoksi on suositeltavaa, että olet vain liota villavaatteet kuumalla saippuavedellä hieromatta kuidut yhteen, Odota pesuaineen tekemään puhdistus ja poistaa likaa, öljyä ja haju villavaatteet.
  • Tarkista onko villavaatteet voi huuhdella kylmällä vedellä. Pidä veden oikean lämpötilan pesun ja huuhtelun. Poista villavaatteet pois saippuavedellä. Älä purista niitä tämä aiheuttaa eriä olevan epämuodostunut. Siirtää ne toiseen astiaan niin heität pois saippuavedellä ja puhdista pesualtaan valmisteilla huuhtelu villavaatteet.
  • Täytä amme vedellä ja tuoda takaisin kaikki villainen kohteet. Jätä ne liota vedessä viisitoista kaksikymmentä minuuttia. Poista villavaatteet uudelleen ja veden korvaamiseksi. Huuhtele villavaatteet vähintään kolme kertaa tai kunnes huuhteluvesi pysyy kirkkaana.
  • Jos villavaatteet peset ovat pieniä siirto villavaatteet isoon siivilä niin, että vesi voi valua nopeammin villa kohdetta.
  • Asettele pyyhkeet pöydälle tai laskuri ja aseta villavaatteet varovasti. Järjestää villavaatteet tavalla, miten ne tulevat näkyviin, kun kuiva. Rullaa pyyhe ja painaa kädet puristaa ylimääräistä vettä villavaatteet. Jos pyyhe on erittäin märkä käyttää toista pyyhe ja toista prosessi kunnes villavaatteet ovat kosteat. Aseta villavaatteet oikein toiseen kuiva pyyhe säädettyihin tasaiselle pinnalle ja jätä villavaatteet kuivua. Tarkista villavaatteet jälkeen useita tunteja ja käännä ne paljastaa muille märkä osioita että ilmaa.


Villavaatteet pitäisi olla täysin kuiva ennen kuin käytät tai tallentaa niitä

Villavaatteet pitäisi olla täysin kuiva ennen kuin käytät tai tallentaa ne. Kosteus voi aiheuttaa hometta, joka voi vahingoittaa villavaatteet. Mildew myös aiheuttaa villavaatteet haju tunkkainen. Käytä hengittävä kangas pussit sijaan muovipusseihin tallentaa villavaatteet.