E2r

Miten parantaa merkintä

Tyylikäs ja toimiva lämpiö

Eniten kävijöitä ja vieraille, jotka tulevat kotiin tulee läpi pääovesta lämpiö, joten on tärkeää, että tämä tila on tyylikäs ja viihtyisä. Lämpiö tai merkintä on myös käyttökelpoista tilaa, jota voidaan käyttää sinun eduksesi, tyylikäs, toimiva varastointi voi auttaa pitämään tätä tilaa käyttökelpoista ja järjestetään sekä houkuttelevia.

Vaihe 1

Toiminnallinen eteinen sisustus

  • Perheenjäsenten kanssa jatkuvasti tulossa ja menossa, lämpiö voi nopeasti tulla kaatopaikka hatut, takit, kirjat ja muut henkilökohtaiset tavarat. Jos lämpiö sisältää kaapissa, uudelleen lisäämällä hyllyt lisäksi roikkuu tilaa. Loose kohteet - hatut, käsineet, huivit - voidaan tallentaa koreja hyllylle.
  • Tee merkintä tilaa vieläkin tyylikäs ja toimiva ottomaanien tai penkki, joka tarjoaa varastointi alla. Tämä antaa mukava paikka istua, kun poistat kengät tai jätetään kyydistä salkku tai laukku. Jos vuosikerta on tyylisi, etsiä antiikkikauppoja ja kirpputoreilta klassinen sali puu. Tai käännä kaksi tai kolme vintage Ruokapöydän tuolit osaksi penkki poistamalla istuimet ja yhdistää tuolit pitkä pala pintakäsittely. Maalaa tuolit ja penkki halutulla ja lisää pitkän verhoiltu tyyny mukavuutta. Aseta pitkä peili edellä yksinkertainen mutta silmäänpistävä järjestely. Jos seinä tilaa on, tuulettimet voidaan lisätä toiselle tai molemmille puolille peilin.
  • Jos lämpiö on liian pieni penkki, harkitse pieni pöytä ja laatikon tai kaksi. Tämä antaa sinulle paikka pudottaa avaimet, matkapuhelimet ja muut pienet esineet, jotka voivat sotkea merkintä. Tyylikkäitä yksityiskohtia kuten sateenvarjoteline tai pieni jakkara voi antaa merkinnän hieman käytettävyyttä.

Vaihe 2

Miten parantaa merkintä. Toiminnallinen eteinen sisustus.
Miten parantaa merkintä. Toiminnallinen eteinen sisustus.

Lisäämällä tyyliä eteiseen

  • Korostavat tilaa peilit. Pieni osallistumismaksu pöytä on täydellinen kumppani kehystetty seinä peili. Hang peili pöydän yläpuolella ja anna sen heijastaa valoa ikkunasta tehdä pieni aula näyttämään isommalta. Peili heijastaa myös valoa tyylikäs valaisin asettaa pöydälle, sähkö-tai kynttilän tuulettimet tai tuoksuva kynttilöitä kauniissa kynttilänjalkoja huipulla pöydän. Seinä peili on voimavara missä tahansa eteinen, iso tai pieni, lisäämällä luonnonvaloa, mikä keinotekoista tai kynttilänvalossa, ja tarjoamalla kätevä paikka tarkistaa ulkonäköä.
  • Heijastavat oman tyylin. Olkoon lämpiössä vihje teidän tyylillinen preferenssejä valitsemasi seinä sisustus ja tarvikkeet. Alkaen kukka-asetelmia valokuvakehys, lamppuihin, valokuvia, hahmoja ja veistoksia, aksentti nykyaikainen, eklektinen tai perinteiseen tyyliin.
  • Aseta se jalusta. Mitään nykyaikaista veistos kukkaistutukset tai topiary voidaan sijoittaa jalustalle, että pakkauksissa booli tyyli hyvin pieni jalanjälki. Marmorista ja graniitista harjatusta metallista tai maalattu hartsi, jalustat löytyy jokaisessa hintaluokassa ja tyyli, joten ne on helppo käyttää aksentti merkintä. Aseta peili takana jalustalle ja tehdä se keskipiste monia mahdollisia katselu pistettä.