E2r

Miten päästä eroon hämähäkkejä kellarissa

Kellarissa on yksi niistä alueista talossa, jossa robotit haluavat tehdä suojaan. Se on ihanteellinen paikka, koska se yleensä unohdetaan, jää likainen ja hyökkäsi bugeja ja otuksiin. Ja missä on vikoja ja otuksiin, hämähäkit ovat todennäköisesti läsnä, koska robotit syövät nämä hyönteiset. Joten mitä tehdä hämähäkki täytetty kellarissa? Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla.

Puhdista kellarissa

Puhdista kellarissa. Loogisin asia mitä voi tehdä on perusteellisesti puhdistaa kellarissa. Poista kaikki asioita, jotka voivat mahdollisesti olla isäntänä hämähäkinverkkoja kuten vanhoja huonekaluja, kuluneet laitteet ja laatikot käyttökelvoton asioita. Varmista myös, että ei ole elintarvikkeita kellarissa, tuore tai muuten. Jos sinun täytyy pitää elintarvikkeet kellarissa, tee se kohta, että ne ovat kunnolla säilytetään jääkaapissa ja että kaikki ruoka-astiat ovat suljettuina. Sinun täytyy ehkä puhdistaa kellarissa niin usein kuin voit, ehkä useammin kuin puhdistaa muilla talosi, pitää bugeja ja otuksiin ja lopulta hämähäkkejä päässä. Asia on tehdä kellariin vähemmän houkuttelevaa hämähäkkejä.

Käytä hämähäkki hylkivä

Miten päästä eroon hämähäkkejä kellarissa. Käytä hämähäkki hylkivä.
Miten päästä eroon hämähäkkejä kellarissa. Käytä hämähäkki hylkivä.

Käytä hämähäkki hylkivä. Spray hämähäkki hylkivä alueilla, joilla robotit ovat todennäköisesti asettua. Näitä voivat olla laatikot, komerot, kulmat, ja selän ovet. Spider hylkivä voi olla terveydelle haitallista, joten varmista, että ei ole lapsia ja lemmikkejä ympärillä, kun käytät sitä. Myös hieman avata ikkunat välttää lukitsemisen höyryjä. Osto hämähäkki hylkivällä aineella luotetuin sisustusmyymäläketjua ja käyttää sitä tiukasti mukaan valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Käytä hämähäkki ansoja

Käytä hämähäkki ansoja. Spider trap tahmea tyynyjä, jotka toimivat suunnilleen samalla tavalla kuin hiiri levyt. Tyynyt on liimaa pinnalla ja ansaan hämähäkkejä kun ne sattuvat ryömiä niihin kiinni. Aseta hämähäkki ansoja strategisilla aloilla, kuten takana huonekalujen ja ovien tai kaappien.

Hyönteissumute

Hyönteissumute. Vaikka olet onnistuneesti shooed pois kaikki läsnä hämähäkkejä, huomaat, että muutaman päivän ajan, kellarissa taas tullut hämähäkki suojaa. Siksi sinun täytyy käsitellä ongelman ydin, ja se tartuntoja vikoja, hyönteisiä ja muita elukoita. Ja voit tehdä tämän hyönteismyrkyn. Tämä tappaa hämähäkkejä "elintarvikehuolto ja lopulta pitää hämähäkki väestön minimiin.

Raaputa muna pusseja

Käytä hämähäkki hylkivä. Käytä hämähäkki ansoja.
Käytä hämähäkki hylkivä. Käytä hämähäkki ansoja.

Raaputa muna pusseja. Egg pusseja on helppo huomata. Ne on suojattu kerroksia vyöt ja ovat kiinni seinään, huonekalut, tai kovaa pintaa. Päästä niistä eroon niin pian kuin huomaat niitä. Käyttämällä kiinni, kaapia pois muna pusseja kunnes ne putoavat lattialle. Hankaa pinta saippuavedellä jälkeen. Sijasta kiinni, voit myös käyttää loppuun luuta.

Jos hämähäkki tartuntoja on suuri ongelma et voi käsitellä itse

Jos hämähäkki tartuntoja on suuri ongelma et voi käsitellä itse, ehkä se auttaa, jos etsit apua ammatillisen hämähäkki exterminators. Vaikka se maksaa noin paljon, voit olla taattu asiantuntevaa palvelua. Mitä hyvää palkata ammattilaisia ​​on, että he antavat sinulle ilmainen palvelu, jos he eivät pysty ratkaisemaan hämähäkki tartuntoja ensimmäistä kertaa he kohtelevat omaisuutta. Ja se tarpeeksi hyvä juttu.