E2r

Miten ostaa UV aurinkolamppuja

Kasvit saavat energiaa ja ravintoaineita auringonvalolta

Kasvit saavat energiaa ja ravintoaineita auringonvalolta. Huonekasvit kuitenkin auringonvalo saattaa olla niukasti, ja niin se on hyvä idea asentaa UV sunlamps sisällä kotona tai kasvihuone. UV solariumia antavat hyvät valaistusolosuhteet kasvit sisällä taloja tai rakennuksia. Oikean UV auringon valo voi olla pelottava niille, joilla ei ole kokemusta tämän laitteen kanssa, koska kaikki UV aurinkolamppuja luodaan sama. Saatat päätyä tappaa kasveja, jos asennat väärä laitteet.

Sinulla on monenlaisia ​​vaihtoehtoja, kun käyt puutarhanhoitoa tarjonnan ostoksia, ja hinnat voivat vaihdella. Sinun täytyy tietää, mitkä UV alppiaurinkolamppu käyttää erilaisia ​​kasveja, eksoottisista kasveista perennoja. Tämä riippuu koosta, ultravioletti aallonpituuksilla, ja kirkkaus, että kasvit vaativat. Takuu ja jälkeen-myynnin tuki lasketaan kuitenkin myös etu.

Miten ostaa UV aurinkolamppuja. Mittaa tila, jossa aiot asentaa UV solariumia.
Miten ostaa UV aurinkolamppuja. Mittaa tila, jossa aiot asentaa UV solariumia.

  • Mittaa tila, jossa aiot asentaa UV solariumia. Nämä on sovittava alueella aivan oikeassa. Sinun täytyy ostaa lamput, jotka eivät ole liian suuria, mutta ei liian pieni joko.
  • Tutkimus oikea valaistus tasot kasveja, jotka olet yhä. Voit kysyä henkilöstö puutarhamyymälä, koska ne on yleensä kokemusta näistä. Etsi oikea kirkkaus. Kasveja alueilla, jotka eivät ole liian täynnä auringonvaloa edellyttää himmennin lamput. Kasveja kuuma ja kuivilla paikoilla täytyy valotehoa.
  • Viherkasvien tasot vaihtelevat alhainen, keskipitkän, kirkkaan. Useimmat UV aurinkolamppuja antaa pois keskiasteen energiaa, ellei toisin mainita pakkauksessa. Jos olet epävarma oman tehtaan vaatimukset, voit tarkistaa Plant Encyclopedia klo mygardenguide.com . Tiedot luetaan tässä myös muiden kasvien vaatimuksia, kuten maaperän, veden ja valon.
  • Tarkista, lamppu ostat mahtuu UVA sipulit. Luokkia on kolme ultraviolettivaloa: A, B ja C. UVB ja UVC ovat liian vaikeat kasveja, ja voi jopa tappaa bakteereja, jotka ovat hyödyllisiä kasvien kasvua. UVA valo tulevat lyhyempiä aallonpituuksia, ja on aivan ihanteellinen kasveille. Jos löydät lamppu, joka käyttää UVB ja UVC, voit yleensä löytää UVA varalamppuja. Muista tarkistaa, jos nämä ovat yhteensopivia valaisimen.
  • Kysy takuu. Koska tämä on elektroniikkalaitteita, sinun täytyy varmistaa, että se toimii odotetulla tavalla. UV-lamput ovat yleensä kalliimpia kuin tavalliset lamput, joten haluat varmistaa, että investointi on suojattu. Tarvitset myös pyytää jälkimarkkinoinnin tukea joko valmistajan tai puutarhatarvikkeet myymälä.


Huolehtiminen huonekasvit edellyttää joitakin muutoksia ja ylimääräistä huolta. Koska nämä kasvit ovat sisäpuolella, he ehkä saa riittäviä määriä auringonvaloa ja vettä kuin ulkona kasveja. Voitte siis täytyy varmistaa, että ne saavat tarpeeksi kosteutta ja ravinteita niiden maaperästä. Sinun täytyy myös varmistaa, että ne saavat oikean määrän valoa, joka voi tarjota oikea UV auringon valo.