E2r

Miten ostaa sisäilman kukinnan kasveja lahjaksi

Lahjojen sisäilman kukinnan kasvit olisivat hyvin huomaavainen ja käytännöllinen. Jokainen asunnonomistaja mielelläni vastaan ​​niitä, sillä laitokset on varmasti täydellinen koriste koriste kotiin. Vastaanottamaan niitä olisi paljon parempi kuin muovi kukkia, jotka lopulta päätyvät roskakoriin. Se on myös kauniimpaa kuin yhteinen vihreä huonekasveja. Kukkia tulee lisää väriä ja parantaa melko tekijä talon. Sen lisäksi, että gifting sisäilman kukkivat kasvit kannustaisi vihreä tietoisuuteen.

Ennen ostopäätöksen antaa lahjaksi, lue tämä opas poiminta sisäilman kukkivat kasvit oikein:

Miten ostaa sisäilman kukinnan kasveja lahjaksi. Sinun pitäisi mieluiten olla asetettu budjetti ja tietää, millaisia ​​kasveja päästä.
Miten ostaa sisäilman kukinnan kasveja lahjaksi. Sinun pitäisi mieluiten olla asetettu budjetti ja tietää, millaisia ​​kasveja päästä.

  1. Sinun pitäisi mieluiten olla asetettu budjetti ja tietää, millaisia ​​kasveja päästä. Kukkivat kasvit ovat arvostettuja eri tavalla. Ne voivat olla niin edullisesti alhainen 15€ pala, mutta suurempia kasveja voi mennä jopa 75€. Myös harkita hoidon ja ylläpidon laitoksen aiot gifting. Olisiko vaativat jatkuvaa yritetään? Voiko vastaanottavan henkilön on innoissaan tästä tai tuleeko tästä lisätty urakka hänelle? Useimmat kasvit ovat yleensä vähän huoltoa siksi he tekevät suuria lahjoja. Mutta aivan sama, tietäen jotain lajia pitäisi tekijän omaan valintoja.
  2. Tarkista naapuruston lastentarha. On parempi ostaa kaupoista tai kukkakauppoja, jotka ovat saatavilla sinulle tai henkilö annat lahjaksi, eikä valitsevat ostaa huonekasvit, jotka tulevat satojen kilometrien päässä. Olet vaarassa tappaa tehtaan prosessissa merenkulun tai kuljetuksen ja että ei olisi järkevä investointi.
  3. Kun olet tarkkailun taimitarhat ja kasvien kauppaan, on joku, joka tietää kasveista mukaasi. Näin, että henkilö voi kertoa, onko kasvi aiot saamaan terve vai sairas. Jos olet itse perehtynyt merkkejä itse, niin tämän ei pitäisi olla ongelma.
  4. Tarkista, onko kasvi on hoidettu ja huoliteltu hyvin. Näin olet varma, että olet gifting jotain, joka on jo korkealuokkainen.
  5. Katsokaapa silmut kasvi. Koska haluat antaa jotain, joka kukkii, tämä on erittäin tärkeää. Poimia niitä runsaasti silmuja, ja ajatella kahdesti ne, jotka ovat jo täydessä kukassa kuin henkilö olet gifting tämä ei voi nauttia siitä paljon kauemmin.
  6. Kunnes että sinulla on lahja tämä kasvi, sinun täytyy hoitaa ensin. Varmista, että se saa paljon vettä ja että huoneen lämpötila on ihanteellinen niin, että se ei kuole, kun olet varovainen.
  7. Kun on aika antaa esillä, laita se ihana potin tai kori eikä perinteinen potti, että se yleensä tulee. On tärkeää pakata tai kääri tätä oikeutta tehdä lahja antaa paljon enemmän. Voit kääriä tehtaan sellofaaniin väliaikaisesti suojella sitä.
  8. Laita iso keula noin potin silauksen.