E2r

Miten ostaa patio tiilet

Asentaminen tiiliä teidän patio on yksi parhaista tavoista piristää ulkona. Vaikka voit asettaa muita materiaaleja teidän patio - kuten kivi, kivi viilu, tavallinen tai värillinen betoni ja laatat - useimmat Tee-se-itse-harrastajat haluavat tiiliä, koska ne ovat suhteellisen helppo asentaa. Tiedän kuitenkin, että tiilet ovat melko kalliita verrattuna muihin Tienpäällystysaineet, mutta alkuinvestointi kompensoidaan tiiliä "luonnon kestävyys. Saadaksesi eniten vastinetta rahalle, se kaikki alkaa osata valita patio tiilet. Tässä muutamia käteviä vinkkejä muistaa:

Miten ostaa patio tiilet. Tietää sen laatu ja arvosana.
Miten ostaa patio tiilet. Tietää sen laatu ja arvosana.

  • Harkitse väri. Yksi selvimmistä syistä on väri patio tiilet että voit ostaa. Yhteinen värisävyt ovat ruskea, rusketus, koivu, ja tumman keltaisia, mutta suosituimpia ovat punertavia tiilet, jotka antavat luonnollista, maanläheinen fiilis kodin ulkopuoli. Harkittaessa väri tiilet että voit ostaa, sinun täytyy varmistaa, että se täyttää koko väri design ja teema talon ulkopinnat. Toinen näkökohta on, missä määrin odotettavissa olevan liikenteen alueella, joka haluat tiilet asennettu: Pääsääntönä on, että ruuhkaisten liikennealueiden ovat parempi, tummempi-värillinen tiilet.
  • Harkitse tyyppi. On olemassa kaksi yleistä merkkeihin katutiiliä: ensimmäinen on savea, ja toinen on konkreettinen. Tiilet ovat enemmän perinteinen materiaali, mutta konkreettisia ovat kasvattaneet suosiotaan viimeisten 30 vuoden aikana. Betoni tiedetään olevan kestävämpiä.
  • Harkitse kuvio. On monia tapoja, joilla voit asetella tiiliä teidän patio, koska tiilet "yhdenmukainen muoto ja koko. Joitakin suosittuja esimerkkejä ovat yksinkertainen suorakulmainen suunnittelumalleja, shakkilauta kuvioita ja kori kutoa kuvioita, monimutkaisempia geometrisia muotoja tai kaarevia muotoja (näitä kaarevia muotoja, eivät kuitenkaan tiedä, että teidän olisi pitänyt leikata joitakin tiiliä oikea koko). Kun olet malli mielessä, voit laskea, kuinka monta tiilet sinun tulee kattaa patio pinta-alasta.
    • Muista: se on parempi, että yli laskea useita tiiliä, että voit ostaa eikä aliarvioida sitä. Tämä johtuu saada täsmälleen samaa sävyä ja väriä tiiliä, saattaa olla vaikeaa, joten paras tapa on saada kaikki mitä tarvitset kaikki yhden matkan.
  • Tietää sen laatu ja arvosana. Tiedä, että erilaisia ​​tiiliä erivahvuisten ja vastus, joten varmista, että ostat laadukkaita tiiliä, jotka on määritetty sopiva tienpeiteaineen. Yhdysvalloissa standardi katutiiliä on ASTM C902, tai vaatimusten mukaiset Jalankulkijoiden ja kevyen liikenteen Päällystys Brick. Merkki tiilet että ostat pitäisi noudattaa näitä normeja; pyytää oheisasiakirjat kaupasta hoitaja. Yksi keino tietää, jos tiili että ostat sopii tienpeiteaineen on napauttaa yksi tiili vasaralla. Jos se päästää korkea, metallinen ääni, niin se on todella vahva, kestävä laatu, jos se thuds samanlainen puupalikka, niin se on vähemmän kestävä ja on suunniteltu koriste tiili.
  • Harkitse ostaa kumi tiilet. Jos etsit vaihtoehtoa kova tiilet, miksi ei valita kumia tiiliä? Kumi tiilet on valmistettu 100% kierrätetystä renkaan kumista, ja ne vähittäiskaupan noin 10€ 0,95 kpl (tekee niistä kalliimpia kuin tavalliset tiilet). Ne ovat mukavia ja suositellaan käytettäväksi yli pieni pinta-ala.

Muista, ostaa laadukkaita tiiliä vaatii vähän tutkimusta ja vertailu ostoksia teidän. Mutta varmista, että ostat paras teidän patio varmistaa, että sinulla olisi upea koti ulkoa tulevina vuosina!