E2r

Miten ostaa ilman huokoistamista konkreettisia

Ilman huokoistamien betoni on yksi merkittäviä edistysaskeleita sementin ja betonin teollisuudessa. Käyttöön vuonna 1930, ilman huokoistamista konkreettisia sisältyy tiettyjä kemikaaleja ja integroitu mikroskooppisen ilmakennot konkreettinen sekoitus, joka tarjoaa enemmän Vedenkestävyyden ja painetta. Tämä tekniikka mahdollistaa moderni konkreettisia sää ulos sykli kosteuttavat ja kuivaus. Se tarjoaa enemmän konkreettisia sinnikkyys painostuksen jatkuvasti raskaita kuormia läpi konkreettisia. Ilman huokoistamista konkreettisia käytetään siltojen, lentokenttien ja valtateitä, koska se takaa pitkäikäisyyden vastaan ​​elementtejä ja kuluminen.

Miten ostaa ilman huokoistamista konkreettisia. Moderni sementti ja betoni yritykset ovat merkittäviä toimittajia ilman huokoistamien betoni.
Miten ostaa ilman huokoistamista konkreettisia. Moderni sementti ja betoni yritykset ovat merkittäviä toimittajia ilman huokoistamien betoni.

  1. Moderni sementti ja betoni yritykset ovat merkittäviä toimittajia ilman huokoistamien betoni. Tsekkaa kaikki paikalliset sementti ja betoni yrityksiä ilman huokoistamista betoni on parempi tilata täytyy säätää tiettyjä parametreja seoksen riippuen siitä, mitä aiot käyttää betoni. Varmista, että voit välittää yrityksen mitä olet rakentamassa, jotta he voivat neuvoa sinua parhaiten parametrit ja tekniset konkreettisia haluat.
  2. Tilattaessa ilman huokoistamista betoni, sinun tulee eritellä ja prosenttiosuus kupla sekoittaa betonin. Tyyppi kupla ja prosenttiosuus seoksen päätetään, mitä tulee rakennus ja mitä paine ja lataa rakenne tekee. Tiet, sillat ja kiitoratojen käyttää raskaan kantava seos kupla 5-8% seosta per neliö tuumaa konkreettisia riippuen sääolosuhteista, jossa se rakennetaan. Nämä ovat kaikki merkittäviä, koska kuplat antaa ilmataskuja tai onteloita konkreettisia sää paineen ja elementit.
  3. Rakenteita, jotka kohtaavat monenlaisia ​​ääriaineksesta, tarvitset konkreettisia runsaasti tarjontaa ilmataskuja, jotta konkreettisia imeä luonnon painetta. Tämä edistää suuresti elinikä betonin.
  4. Jos tarvitset vahva rakenne, joka voi tukea äärimmäisen painoja ja paine, tarvitset erityisen lujat betoni. Sekoittuminen Tämän tyyppinen prosessi betonin vaatii vähän ilmaa seoksen toiminnon suorittamiseksi, kun se kovettuu. Tämäntyyppinen betonin on vähemmän herkkä sää.
  5. On tärkeää tietää, laskelmia tarvitaan konkreettisia ja toiminta halutun rakenteen. Jos et ole insinööri, tämä voi olla hieman vaikeaa. On erittäin suositeltavaa, että etsit neuvoja insinööri varmistaa, että tilaat ja ostaa oikea ilman huokoistamista betoni.

Ilman huokoistamista betoni on fantastinen innovaatio konkreettisia teknologian, joka on teollisuusmaiden maailman ja varmistetaan asianmukainen ja luotettava infrastruktuuri tukemaan arkea. Sen alusta lähtien, se on pidentynyt elinikä kaikkien sementti ja betoni pohjainen rakenteiden maailmassa. Ilman huokoistamista betoni on on käytettävä, kun rakennuksen tahansa sementin tai betonin perustuva rakenne. Tilaaminen ja ostaminen voi olla vähän hankala, mutta niin kauan kuin tiedät mitä tarvitset sitä ja kuinka vahva sinun betonin olla, se olisi melko suoraviivaista.