E2r

Miten ostaa Cedar vyöruusu ja seetri tärisee

Cedar on eräänlainen havupuu

Cedar on eräänlainen havupuu. Setripuuta käytetään yleensä tärisee ja vyöruusu koska sen laatu. Cedar on erittäin kestävä ja lahonkestävää. Ne ovat myös tuoksuva. Tuoksu Cedar voidaan käyttää hylkivä koit. Tämä tekee myös ihanteellinen käyttää kaapit ja muut säilytin. Jos aiot ostaa Cedar oman tärisee ja vyöruusu, sinun kannattaa harkita useita tekijöitä.

Tässä muutamia vinkkejä siitä, miten ostaa Cedar vyöruusu ja Cedar paanut:

  1. Paloturvallisuus. Jos aiot tehdä oman katon vyöruusu ja ravistelee Cedar, sinun on otettava huomioon se kestää tulta. Luonnollisesti, setripuuta ei ole palo todiste. Jos olet huolissasi tästä, sinun pitäisi ostaa setripuuta, joka on painekyllästettyä. Painekyllästettyä setripuuta on luotu kemikaaleja, jotka ovat palo niin, että he voivat siirtää palonkestävyys. Sinun on otettava tämä huomioon, varsinkin jos asuu alueella, jossa tulipalot ovat aina tapahtuu.
  2. Flat vs. Jyrkkä. Jos asut alueella, jossa koet paljon lunta ja sade, sinun kannattaa olla sinun Cedar tärisee ja vyöruusu ovat jyrkät. Jolla on jyrkkä katto on edullisempi, niin että sade ja lumi ei kerry katolle. He vain liukumaan pois. Tämä estää lumen vahingoita puuta. Jos sinulla on tasakatto tai katto ei ole riittävän jyrkkä, vettä ja lunta katolla voi aiheuttaa vuotoja.
  3. Hinta. Hinta Cedar tärisee ja vyöruusu voivat vaihdella tahansa alkaen 40€ ja 265€ per neliö jalka. Hinta riippuu palonkestävyyttä luokitus puun ja myös tyyli. Voit odottaa maksaa korkeampaa hintaa palo setripuuta, mutta se on hyvä investointi. Näin voit varmistaa, että olet turvassa, kun on tulipalo.
  4. Tyyppi Cedar. Yleisin setripuuta, jota käytetään tärisee ja vyöruusu on Red Cedar. Red Cedar on paitsi kestävä, se kestää myös eri lämpötiloissa ja ilmastossa. Siksi Red Cedar on ilmeinen valinta sekä asuin-ja liikerakennusten katoille. Toinen laatu, joka tekee jättiläistuijasta hyvä valinta on puun väriä. Sinulla on myös mahdollisuus soveltaa erilaisia ​​päättyy punaisella Cedar joten se on helppo vaihtaa puun ulkonäkö.

Miten ostaa Cedar vyöruusu ja seetri tärisee. Cedar on eräänlainen havupuu.
Miten ostaa Cedar vyöruusu ja seetri tärisee. Cedar on eräänlainen havupuu.

Nämä ovat asioita, jotka sinun täytyy harkita, kun olet ostamassa Cedar vyöruusu ja seetri tärisee. Kun ostat materiaalit kotiin, sinun ei pitäisi pelätä kulut, jos saat rahat kannattaa. Osta materiaaleja, jotka pitää perheesi turvallinen ja samalla antaa kodin kiva valittaa. On myös hyvä tietää erilaisia ​​etuja ja haittoja kunkin materiaalin niin, että voit punnita vaihtoehtoja ja valita paras kotiin.