E2r

Kuinka maksimoida valkosipuli kasvuolosuhteet

Ajatellut alkaa kasvattaa kasveja omassa puutarhassa

Ajatellut alkaa kasvattaa kasveja omassa puutarhassa? Miksei istuttaa valkosipulia? Valkosipuli on oikeastaan ​​yksi helpoimmista kasveista, jotka voit kasvattaa oman, aivan erityisesti syksyllä ja maa on kuiva. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on istuttaa yksittäisiä neilikka polttimo, odota sitä, ja siellä on enemmän valkosipulia sipulit käyttää ruoanlaittoon.

Tyypillisesti

Kuinka maksimoida valkosipuli kasvuolosuhteet. Valitse sipulit ja siemenet viisaasti!
Kuinka maksimoida valkosipuli kasvuolosuhteet. Valitse sipulit ja siemenet viisaasti!

Tyypillisesti kasvavan valkosipulia kaikki sinun tarvitsee vain istuttaa jokaisen kynsi (ja terävä pää ylöspäin) noin kolme tuumaa alle maaperän pinnan, ja noin 6-7 tuumaa pois kaikista muista käsineet. On olemassa tapoja kuitenkin kääntää nuo tavalliset valkosipuli kasveja Super viljelykasvien. Seuraa vain näitä yksinkertaisia ​​ohjeita.

 • Valmistele maaperä. Valkosipuli voi kasvaa melko paljon tahansa maaperän tilan. Kuitenkin, jos haluaisi teidän valkosipuli sipulit on parhaimmillaan, kun korjattu, sinun pitäisi kiinnittää huomiota prosessin maanmuokkauksen.

  Maatalouden tutkimukset osoittavat, että vapaa tyhjennys liejunsekaista vedellä on hyvä maa valkosipulin kasvaa. Mene orgaaniset kun se tulee lannoitteita ja pysyä komposti tai kompostoitua lantaa.

 • Valitse sipulit ja siemenet viisaasti! Hedelmä ei putoa kauas puusta. Joten jos istutat laadukkaita siemeniä, olet todennäköisesti saada laadukasta sipulit. Muista, että koko siemen istutat on määräävä kuinka iso tai pieni neilikalla omassa lamput tulee.

  Jos olet amatööri klo valkosipuli kasvaa, voit pyytää paikallisia valkosipuli viljelijöiden millaisen valkosipulin kannan kasvaa parhaiten omalla alueella. Varmasti he ovat enemmän kuin mielellään.

 • Tehtaan paras kausi. Valkosipuli kasvaa parhaiten syksyllä ympäri Kanadaa ja Eurooppaa. Tämä johtuu syksynä antaa valkosipuli siemeniä riittävästi aikaa kasvaa ja vahvistaa sen juuret juuri juuri ennen maahan jäätyy talvella. Lisäksi, valkosipuli siemeniä on alttiina kylmässä lämpötilassa kehitysprosessissa, koska se on kylmää, joka laukaisee itämistä prosessi.
 • Käytä multaa. Kyseessä on suojaava kerros, voit laittaa päälle sato suojaamaan laitosta liikaa kosteutta, tuholaisia, jyrsijöitä, rikkaruohojen kasvua ja kaikki muut asiat, jotka estävät teidän kasveja kasvaa sen täydellisesti. Kasvaville valkosipuli, bioleikkuu voi olla yksi hyödyllisiä puutarhanhoito käytäntöjä, voit maksimoida valkosipuli kasvuolosuhteet.
 • Huom: valkosipuli vihaa kilpailua! Istutus valkosipuli, varmista, että se on tarpeeksi tilaa hengittää kaikkien muiden kasvien että olet istutus omassa puutarhassa. Varmista alue, aiot käyttää teidän valkosipuli on puhdas, roskakori, roskat, rikkaruohot ja jopa oksia. Tämä on lisäksi hyödyllistä tämä auttaa estämään muodostumista sienitautien oman sadon.
 • Testaa maaperän rikkipitoisuuden ja happamuuden. Yksinkertaisesti katsoa sitä tällä tavalla, valkosipulinkynsiä kasvavat parhaiten maaperän pH tasapaino 6,5-6.7 ja maaperä on korkea rikkipitoisuus (joka on vastuussa sen laadusta maku).
 • Vesi sinun valkosipuli kasveja kaksi-kolme kertaa viikossa sitten STOP kaksi-kolmeviikkoa ennen sadonkorjuuta. Tämä yksi on hieman hankala, koska sinun täytyy tietää, kuinka paljon vettä teidän kasveja olisi. Vain kiinnittää huomiota aikaisin ruotoja. Merkki siitä, että heillä oli tarpeeksi vettä on, kun ne alkavat pystyssä.
 • Tarkkaile kasveja säännöllisesti. Varo merkkejä, että ne ovat valmiita korjataan. Kun valkosipuli lehdet alkavat kääntämällä kellertävän ruskeaksi ja alhaalta lehdet pysyvät vihreinä.


Näitä yksinkertaisia ​​vinkkejä

Näitä yksinkertaisia ​​vinkkejä, olet varmasti kasvaa paremmin valkosipuli kasveja. Jos onnistuu, ehkä voit jopa kaupallistaa omia valkosipuli kasveja. Onnea!