E2r

Miten määritellä, mitä voidaan kierrättää

Kierrätys on jotain, joka ei vain vahvistaa ympäristön pitämällä erät pois kaatopaikoilta, mutta se voi olla kannattavampaa. Kierrätys tapahtuu molemmissa päissä - ostaa kohteita, jotka voidaan kierrättää, ja selvittää, mitkä näihin kohtiin tulee hyväksyä paikalliseen kierrätyskeskukseen.

Miten määritellä, mitä voidaan kierrättää. Soita paikalliseen kierrätyskeskukseen.
Miten määritellä, mitä voidaan kierrättää. Soita paikalliseen kierrätyskeskukseen.

  1. Lue tarrat. Monet kohteet ovat kolmion nuolet symboli tarkoittaa, että tuote on kierrätettävissä. Jos se ei ole tämä symboli, se ei välttämättä tarkoita sitä ei voi kierrättää, monet tuotteet on valmistettu lasista, pahvista, tina, alumiini, muovi ja paperi voidaan vielä kierrättää useimmilla alueilla. Kaikki paperit voidaan kierrättää tulee olla puhdas ja kuiva. Ei paperi ruoan, nesteen tai muita kohteita olisi kierrättää.
  2. Soita paikalliseen kierrätyskeskukseen. Jotkin keskukset hyväksyvät vain kuormia kaupungin ajoneuvoja, mutta jos paikallinen keskus hyväksyy pienten kuormien yksityishenkilöiltä, ​​selvittää, mitä kohteita he ottavat. Useimmat maksaa näiden lähetysten punnan. Sanomalehdet ja sooda tölkit ovat yhteisiä kohteita, että ihmiset ottavat kierrätyskeskuksista, koska niitä käytetään useimmissa kotitalouksissa ja on helppo kerätä irtotavarana. Alumiini sooda tölkit ovat kaikkein tuottoisaa kaikkien kierrätyksen kohteita, mutta ne on huuhdeltava ennen ryhdytty kierrätyskeskukseen. Lasipullot pitäisi olla ehjä, sillä useimmat kierrätyskeskukset eivät hyväksy lasinsiruja.
  3. Soita paikallisen kaupungin hallitus selvittää, onko curbside kierrätys ohjelma omalla alueella. Kaupungeissa, joissa tämän ohjelman, bin on säädetty kohteita, jotka noudetaan säännöllisesti. Nämä erät vaihtelevat kaupungista toiseen, joten sinun täytyy tietää, mitä kohteita hyväksytään. Joitakin yhteisiä kohteita voivat olla pahvista muropaketteja, lasipullot, aikakauslehdet, tölkit, ja käytetty tietokone paperia. Moottoriöljyä usein kierrätetään curbside samoin. Moottoriöljy on oltava turvallinen astiaan ja ei saa sekoittaa muihin nesteisiin ollakseen kierrätettäviä.
  4. Tutki muovia. Monia muoveja voidaan kierrättää, mutta koska muovi on useita eri muotoiluja, on koodattu numero järjestelmä painettu, joka määrittää, ne ovat kierrätettäviä. Numerot alkavat 1: stä 7 ja löytyy yleensä joko pohjassa kohteen tai sisällä kierrätys kolmio symboli. Jokainen numero vastaa tiettyä tyyppiä muovia, eivätkä kaikki voidaan kierrättää. Jotkut alueet on tietty määrä, että ne poimia kierrätykseen.

Kierrätys voi olla aikaa vievää, mutta kun olet tietoinen kohteita kodin, jotka voidaan kierrättää, se on vain asia pitää ne asiat erillään roskakoriin. Tyypillinen kotitalouden joka kierrättää voi vähentää sen määrää roskakoriin 50 prosenttia tai enemmän, pitää erät pois kaatopaikoilta ja säästää energiaa tarvitaan tuottamaan uusia kohteita tyhjästä.