E2r

Miten löytää ojitusjärjestelmien metriä

Ottaa piha tarkoittaa, tarpeeksi tilaa kotona ulkoiluun. Koska se on armoilla elementtejä, se merkitsee myös ylläpitää laatua omalla pihalla, joka vaatii hieman työtä, varsinkin sateisina vuodenaikoina. Rankkasateet voivat aiheuttaa salaojitus ongelma omalla pihalla, joka yleensä vaatii salaojitus palveluja koulutettu ammattilainen. Kuten ehkä tiedätte, vuokraamalla palveluja ammattimaisesti yleensä tarkoittaa paitsi tyhjennys omalla pihalla, mutta tyhjennys taskussa samoin. Yksi hyvä tapa välttää salaojitus ongelmia on asentaa sopiva viemärijärjestelmään tarpeidesi ja oman talon rakenteen. Sopivalla rinne kuivatus ja pohjan viemärien ja ympäri kotitalous voisi hyvinkin säästää vaivaa ottaa palkata ammattilainen ratkaista salaojitus ongelmia tulevaisuudessa.

Tässä muutamia vinkkejä siitä, miten löytää sopiva ojitusjärjestelmien teidän pihalla:

  1. Vaativille ongelma. Ensimmäinen askel on selvittää, mitä salaojitus ongelma on, ja miksi sinulla on, että ongelma. Tämä edellyttää, että et vähän havainto, kun seuraava myrsky tulee noin. On olemassa kolme pääasiallista salaojitus ongelmia, jotka haluat varoa: luonnoton kerääntyy sadevettä lähellä katuojaan downspouts, märkä, märkä laastari maa tahansa nurmikon, ja joen virtaavan veden liikkuvat läpi nurmikon. Yritä selvittää syyt kunkin ongelmia näet omalla pihalla, siksi on välttämätöntä tehdä havainto sateisena päivänä.
  2. Havainnoimalla pihalla. Kun sade loppuu, noudata jälleen kerran, miten ongelma-alueet menestyvät päivän jälkeen sade. Huomioi, mitkä alueet ovat edelleen märkä ja vetinen pisin, tämä antaa sinulle melko hyvä käsitys siitä, mitä todellinen salaojitus ongelma on. Normaalisti downspout ja joen ongelmat ovat helpommin ratkaista kuin märkä nurmikko suoalueita. Tietää, mitkä alueet vei pisimmän valua, koska ne edustavat suurin valuma ongelma-alueita omalla pihalla, ja näin ollen ensisijaisia ​​hankkeita varten salaojitus asennus.
  3. Löytäminen salaojitus ratkaisuja. Kun olet selvittänyt ongelma-alueita omalla pihalla, seuraava askel on tietää, miten dire salaojitus ongelmia. Tämä on, kun havaintoja on kätevää. Jos olet huomannut, että seisova vesi ongelma alueet ovat yleensä häviävät tunnin tai niin, niin tämä tarkoittaa, että nurmikon salaojitus on sopiva, ja ehkä ainoa asia, joka ehkä korjata on ongelmia teidän katuojaan. Jos jokien vesi katosi nopeasti, niin ehkä yksinkertaisesti parantaa telakan pintamaan salaojitus riittää. Voisitte myös harkita asentamista Ranskan valua järjestelmän tai drywell käsitellä tätä ongelmaa.
  4. Kun se vielä askeleen pidemmälle. Jos olet huomannut, että siellä on sadeveden rakentaa aivan oman talon perusta, niin joudut korjaamaan maaston aivan oman säätiön, ennen kuin jatkat muita salaojitus ratkaisuja.

Miten löytää ojitusjärjestelmien metriä. Havainnoimalla pihalla.
Miten löytää ojitusjärjestelmien metriä. Havainnoimalla pihalla.

Keen havainto omalla pihalla, ja mahdollisesti salaojitus ongelmia, että se voisi olla, ovat avainasemassa asianmukaista huoltoa omaisuutesi ja valitsemalla sopivat ojitusjärjestelmien tarpeisiisi.