E2r

Miten löytää keittiö counter baari jakkarat ja tuolit

Jos olet valinnut keittiö jakkarat

Jos olet valinnut keittiö jakkarat, baari jakkarat ja laskurin jakkarat, se on hyvä idea aloittaa ulos suunnitelma auttaa sinua tarkentaa hakua. Tärkeintä ajatella olisi mittauksen. Muista, että kuinka korkealle laskuri tai taulukko on olisi määräävä tekijä, kuinka suuri teidän counter ulosteet tulee, niin ottaa ylimääräistä hoitoa mittauksissa. Tässä lyhyt opas siitä, miten korkealle jakkara tulisi olla: 35-37 tuumaa korkea taulukoita, valitse istuin 24-28 tuumaa korkea, sillä 41-43 tuumaa korkea taulukoita, valitse 29-32 tuumaa korkea istuin, kun 44-47 tuuman taulukot vaatisi baarijakkara noin 33-36 tuumaa korkea.

Miten löytää keittiö counter baari jakkarat ja tuolit. Jos olet valinnut keittiö jakkarat.
Miten löytää keittiö counter baari jakkarat ja tuolit. Jos olet valinnut keittiö jakkarat.

Toiseksi, mieti yli-kaikki suunnittelu keittiöön. Jos keittiössä on mukava, kotimainen tunnelma, voit ostaa puinen baarituolit, jos olet tavoitteena rikas, klassinen tuntuu niin ehkä voisit valita syvä mahonki swivel uloste, jos mitä haluat on nykyaikaisempi vibe, valitse retro kääntyvä bar uloste geometrisia muotoja ja hoikka, puhtaat linjat.

Vaikka ajattelu suunnittelun

Vaikka ajattelu suunnittelun, toinen näkökohta harkitsemaan olisi väri. On monia tapoja yhdistellä värimaailman tahansa huoneeseen kodissasi, mutta tekniikka on käyttää keittiön jakkarat poimia vähätelty väriä seinään. Jos esimerkiksi hallitseva Seinän väri on kerma joidenkin keltainen tulosteita, voit ostaa keltaisen baarituolit pelata jopa suunnittelua. Harkitse myös taulukon merkki ja materiaalia, sekä muut huonekalut baarissa kohteita, varmista, että se vastaa tai täydentää keittiön uloste. Haluat ehkä ostaa täydellisen varmuuden.

Hyvä uutinen on, että on niin paljon saatavilla malleja, voit valita verkossa. Tässä muutamia paikkoja tarkistaa:

Vaikka ajattelu suunnittelun. Siellä on se.
Vaikka ajattelu suunnittelun. Siellä on se.

  1. mybarstools.com - Tällä sivustolla, voit nähdä eri baarituolit ja baari tuolit, kuten college baarituolit, ravintola baari jakkarat, keittiö baari jakkarat ja ulkoilu baarituolit. Voit myös valita tarkastella vaihtoehtoja mukaan baari tuolit korkeus: Käytettävissä korkeudet ovat 18 tuumaa, 24-28 tuumaa, 29-34 tuumaa ja 34-36 tuumaa. Lisäksi baarituolit, löydät myös muita huonekaluja kuten baari kalusteet ja pelihuone kalusteet. Hyödynnä heidän vapaan merenkulun ja huonekalukaupan myynti.
  2. barstoolsandchairs.com - Tämä sivusto tarjoaa ainutlaatuisen baarijakkara luokkia kuten backless baarituolit kanssa NFL, NBA ja NCAA logot ja mallit päälle - täydellinen oman urheilu-mielinen rakkaansa. Muita valintoja kuuluisi kevyt ja ohut lounge baarituolit, kestävä metalli baarituolit ja perinteiset puiset jakkarat.
  3. barstools.com - Tutustu puu, metalli, ja rottinki / paju baarijakkara kohteita tällä sivustolla, voit myös ohjata käyttäjän arvostelut monille varustellun kohteita. Voisit tarkentaa hakuasi mukaan seuraavat tekijät: kanssa tai ilman takaisin, tai ilman kääntyvä, tai ilman aseita, istuimen korkeus ja istuimen materiaalia, tuotemerkki ja hinta.

Siellä on se

Siellä on se! Nämä ovat vain kolme suurta sivustoja että voisit vierailla miten oppia lisää eri tyylejä ja malleja saatavilla sinulle. Ehdottomasti, jossa runsaasti vaihtoehtoja siellä, siellä on pakko olla jotain, joka on täydellinen sinulle. Onnea!