E2r

Miten lisätä hedelmien tuotto appelsiinipuita

Voitaneen sanoa, että kaikki rakastavat appelsiinit

Voitaneen sanoa, että kaikki rakastavat appelsiineja. Ihmiset eri puolilta maailmaa ja kaikki muodot ja koot ovat puolueellinen hedelmä takia terveellistä ja ravitsevaa se on ja tietenkin sillä miten maukkaita ja herkullisia oranssi voi olla. Voit syödä, juo tai käyttää sitä ainesosana ja erilaisia ​​ruokia ja aterioita. Tämä tekee yhä appelsiinipuita fiksu idea, koska tiedät, että ne eivät mene hukkaan.

Miten lisätä hedelmien tuotto appelsiinipuita. Kaksi tapaa lisätä tuottoa.
Miten lisätä hedelmien tuotto appelsiinipuita. Kaksi tapaa lisätä tuottoa.

Jos halusi tulla tehokkaampia sitä kuitenkin, mitä sinun pitää tehdä, jotta voidaan tuottaa enemmän appelsiineja? Tässä on, miten lisätä hedelmien tuotto appelsiinipuita:

Kaksi tapaa lisätä tuottoa

Kaksi tapaa lisätä tuottoa. Periaatteessa on olemassa kaksi tapaa edetä yhä hedelmää tuoton teidän appelsiinipuita. Molemmat tekniikat vaativat valmistelua, kärsivällisyyttä ja tarkennuksen. Sinun ei tarvitse olla vihreä peukalo parantaa puun tuotannon, mutta se varmasti auttaisi. Muista myös, että puutarhanhoito ja huolehtiminen kasveja on päivittäinen prosessi. Vältä pikakuvakkeet ja laita työ kasvaa runsas sato.

  • Varttamalla. Voit ottaa alkuunsa tikkuja ja siirteen ne päälle appelsiinipuita kasvattaa hedelmiä tuottoa. Muista varmistaa, että kuori on jo putoamisen ennen kuin yrität tehdä tätä. Valitse tikkuja, jotka ovat noin vuoden vanha ja noin neljäsosa tuumaa halkaisijaltaan (koska haluat siirteen siitä oksien ½ ¾ halkaisijaltaan). Vältä myös varttaminen sinun alkuunsa tikkua alueet, jotka saavat paljon auringonvaloa, koska ne päätyvät polttaa. Käytä terävää varttamista veitsellä tehdä työstä helpompaa. Haluat leikataan puun ja tehdä käänteisen "T", joka on puoli tuumaa leveä ja pitkä. Kuori kuori takaisin vain hieman, niin että sinulla on tarpeeksi tilaa liu'uttamalla alkuunsa keppiä, mutta samalla turvata sen paikalleen. Sijoita bud niin, että se kasvaa samaan suuntaan haaran. Ota muutama orastava nauha ja kääri se tiukasti kuin voit ympäri siirrännäisen.
  • Lannoitus. Sinun puut pitäisi saada lannoite koostuu tasan typpeä, kaliumia ja fosforia, mutta vain kerran vuodessa. Et täydentää näitä vuosittain fertilizations muita ravintoaineita, kuten magnesium-, sinkki, kupari ja boori. Lisää mykorritsasienet auttaa juuret imevät enemmän ravinteita maaperästä. Lisää lopuksi rauta täydentää maaperän, jos sen pH on yli 7.

Asianmukainen huolto ja hoito

Asianmukainen huolto ja hoito. Muista veden teidän oranssi puita niin, että ne saavat tarpeeksi ravintoaineita, mutta välttää yli juotto niitä. Karsia lähistöllä puita ja kasveja, jos ne alkavat estää auringon säteet. Vältä haitallisia torjunta-aineita, jotka voivat olla myrkyllisiä ihmisille ja muille eläimille, mutta varmista, että voit suojata hedelmiä tuholaisia.


Muista, että tiukat enemmän irti appelsiinipuita tarkoittaa suihkussa sitä enemmän rakkautta ja huomiota. Tuottaa runsaan sadon, sinun täytyy työskennellä sitä ja auttaa sitä matkan varrella.