E2r

Miten lannoittaa huonekasveja

Et koskaan kokea täydellisen asuu talossa ilman kasveja ympärillä. Kasvit antavat meille tarvittavan hapen meidän selviytyäkseen ihmisinä. Ne tarjoavat myös meille ruokaa, kuten hedelmiä ja vihanneksia, jotka antavat meille ravinteita, jotka tekevät meistä terveitä ja vahvoja.

Se on todella edullista on useita kasveja kotonasi

Se on todella edullista on useita kasveja kotonasi. Konehuoneessa sijoitetaan ei vain lisätä kauneutta talojen vaan antaa tiettyjä tunnelma, joka tekee jokaisen perheenjäsenen tuntuu rento, mukava ja kotona. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää antaa heille paljon kaivattua ansaitsemaansa huomiota.

Miten lannoittaa huonekasveja. Valitse kasvi / kasveja puutarhaan laittaa.
Miten lannoittaa huonekasveja. Valitse kasvi / kasveja puutarhaan laittaa.

Lannoitus kasvien varmistaa niiden kauniita ja terveen näköisiä. Se on tehtävä säännöllisesti säilyttää hieno katsoa. On olemassa erilaisia ​​tapoja lannoitus kasveja. Useimmat kertaa, se riippuu omistajan näkökulmasta, miten kukaan kohdella hänen kasveja. Haluan tarjota sinulle muutamia vinkkejä näin.

Valitse kasvi / kasveja puutarhaan laittaa. Kärsivällisesti odottaa kuusi kuukautta ennen kuin mitään lannoitetta kasvien valitset. Konehuoneessa tavallisesti sisältävät lannoitteet kun ostat niitä, joten ei tarvitse laittaa lannoitetta ne kaikki koko kuuden kuukauden ajan.

Osta lannoite. Seuraava asia tehdä, on ostaa lannoitetta. On se orgaanisia tai synteettisiä lannoitteita toimii elintarvikkeiden kasvi. Se on pakollinen vaatimus, jotta kasvit kasvavat. Älä unohda tarkistaa etiketti varmistaa, että lannoite voit ostaa sopii teidän kasveja. Jotkut kasvit vaativat tiettyjä lannoitteita.

Tee nestemäinen lannoite. Sekoita lannoite ostit vedellä. Voit laittaa keskittynyt lannoitteena kastelukannu tai astiaan ja suoraan soveltaa sitä kasveja. House kasvit tarvitsevat nestemäistä lannoitetta kasvaa. Seuraa ohjeita mukana pakkauksessa komplikaatioiden välttämiseksi.

Tarkkaile muutoksia kasvi jälkeen muutaman päivän tai viikon. Muutaman viikon soveltamiseksi lannoitteiden, olisi merkittävä muutos kasvua kasveja. Tämä auttaa määrittämään, jos olet onnistunut soveltamisessa lannoite. Toista prosessi jälkeen kuukausi ja huomata muutokset.

Käyttää vaihtoehtoista menetelmää

Se on todella edullista on useita kasveja kotonasi. Tee nestemäinen lannoite.
Se on todella edullista on useita kasveja kotonasi. Tee nestemäinen lannoite.

Käytä vaihtoehtoista menetelmää. Vaikka nestemäinen lannoite on tehokas, voit myös luottaa muihin menetelmiin, kuten käyttämällä hitaasti vapautuvaa rakeista lannoitetta. Slow-release rakeinen lannoite on suunniteltu erityisesti vähentää hässäkkää asettaa lannoite viikoittain ja kuukausittain kasvien tarjoamalla vakaan ravinteita niitä.

Konehuoneessa on tärkeä rooli olemassaolomme

Konehuoneessa on keskeinen rooli meidän olemassaolon. Talosi voi koskaan olla täydellinen ilman niitä. Ne palvelevat sekä toiminnallisia ja koristeellinen. Siksi sinun täytyy ottaa hyvää huolta ne läpi lannoitteita. Lannoitteiden on prosessi, jonka pitäisi olla osa päivittäistä elämää. Kasvit ovat myös eläviä organismeja. Arvostavat arvonsa ja varmista, että ne ovat terveitä, joten voit myös nauttia, että ne antavat.