E2r

Miten kutistua puuvilla t - paita

Puuvilla on niin tärkeää materiaalia vaatteita, jotka se on valtuusto, National Cotton Euroopan neuvosto. Miksi puuvillaa edullinen vaatteita? Koska vaatteet on valmistettu puuvillasta on pehmeää. Vaatteet näyttävät paremmilta, kun tehty puuvillasta. Puuvilla sallii ihon hengittää liian kuumina päivinä. Puuvilla tuntuu hyvältä iholla. Se on yksinkertaisesti taivaallista! Nyt jos satut saanut puuvilla t-paita lahjaksi lomien aikana ja totesi, että se on aivan liian iso sinulle, älä anna sitä pois! Shrink se sopii sinulle! Näin se tehdään.

  • Kuumenna iso koko vettä. Puuvilla t-paita olisi sopivat hyvin iso pannulla kahvat. Muista: suurempi puuvilla t-paita, isompi pannulla. Kytke liesi ja laita kattilaan vettä sitä. Odota, että vesi on kuumaa: todella kuumaa. Kun se on saavuttanut kiehumispisteen, sammuta uuni. Peitä pannulla kansi pitää höyry nousee ja lyödä sinua kasvoihin.
  • Käytä pari keittiö lapaset ja siirtää pannun keittiö counter. Nämä lapaset sinua suojataan lämpöä pannun kahvat kun haluat siirtää pannulla liedeltä omassa keittiössä counter. Huolellisesti tehdä tämän ja varmista, että ei ole esteitä teidän tiellä.
  • Käännä puuvilla t-paita nurinpäin. Ja sitten tehdä pallon kanssa.
  • Liota puuvilla t-paita kaikki läpi. Poista keittiön lapaset ja ottaa pari pitkä keittiö pihtejä upota puuvilla t-paita täysin kiehuvaan veteen. Varmista, että koko asia saa liottaa vedessä.
  • Anna veden jäähtyä. Älä ota t-puuvillapaita vedestä, ellei vesi on jäähtynyt. Ei lämmin, mutta viileä. Koko prosessi (kiehumasta jäähdytys piste) on tarpeen puuvilla t-paita kutistua kokoon, joka sopii sinulle. Käytä pihtejä poistaa puuvilla t-paita vuoasta.
  • Pese puuvilla t-paita pesukone. Aika pestä puuvilla t-paita kone! Tällä kertaa sinun täytyy tuore erä kuumaa vettä ja suosikki pesuainetta. Kuumaa vettä ja pesuainetta työskentelevät yhdessä varmistaa puuvilla t-paita pysyy kutistunut ja pehmeä. Aseta kone hienopesu. Huuhtele kuin mitä teidän muiden vaatteita. Kun olet valmis, älä väännä puuvilla t-paita päästä eroon liikaa vettä. Sen sijaan, saada se pois koneen ja osaksi altaan. Ota se pois ilman vääntämistä sitä. Olkoon se likomärkä.
  • Aseta puuvilla t-paita kuuman auringon alla. Tämä toimii parhaiten, jos sinulla on pyykkinarulla ulkopuolella kotiisi. Ripustaa puuvillapaita suorassa auringonvalossa. Anna auringon lämpöä kuivata puuvilla t-paita huolellisesti.
  • Iron t-paita. Kun pesu ja kuivaus on ollutta ja mennyttä, ota puuvilla t-paita pois pyykkinarulla ja silitä. Muistakaa asettaa lämpötila rautaa suositeltava asetus puuvillakankaita. Älä anna pohjaan raudan laskeutua kangasta pidempään kuin se on. Saatat kutistuu puuvilla t-paita pisteeseen, jossa se ei enää sovi sinulle.


Miten kutistua puuvilla t - paita. Kuumenna iso koko vettä.
Miten kutistua puuvilla t - paita. Kuumenna iso koko vettä.

Nyt voit pukea vastikään kutistunut puuvilla t-paita ja näyttää käyrät pois prosessi!