E2r

Miten korvata wc vipu

Broken wc

Broken wc? Paras aika korjata se on, kun ei tarvitse käyttää sitä vielä! Yksi vähiten yhteisiä ongelmia, joita saatat kohdata teidän wc on rikki wc vipu, joka on kahva, jota painamalla aloittaa huuhtelumekanismi. Tämä johtuu wc vipu on todella suunniteltu kestämään eliniän teidän wc. Jos et löydä sitä olla rikki, mutta se on hyvä tietää, että korvaamalla se itse ei ole niin paljon vaivaa. Tässä ovat perusvaiheet korvaa wc vipu:

Miten korvata wc vipu. Katkaise vedentulo wc säiliön.
Miten korvata wc vipu. Katkaise vedentulo wc säiliön.

  • Katkaise vedentulo wc säiliön. Etsi vesi venttiili, joka on liitetty wc läpi yhdessä putkessa, tämä venttiili on yleensä hopeaa ja pitkänomainen. Käännä sitä vastapäivään. Älä käännä sitä liian tiukasti, mutta koska tämä voi aiheuttaa venttiilimekanismi rikkoa ja puolestaan ​​voivat aiheuttaa vuotaa tulevaisuudessa.
  • Poista wc säiliötä, tai suorakaiteen lohko, joka kattaa sisäisiä mekanismeja wc. Laskekaa wc-istuin, jotta voisitte istua siinä, kun kohtaat wc mekanismi. Tämä tehtävä helpommaksi.
  • Selvitä missä wc vipu on kytketty muuhun huuhtelumekanismi. Trace loppuun wc vivun varsi ja huomaatte, että se on kytketty wc säiliön läppäventtiilin kautta ketjun kokoonpano. Irrota tämä ketju poistamalla pieni tappi, joka kiinnittyy läppäventtiilin ketjuun. Pidä tappi ja säilytä sitä turvallisessa paikassa (sinun täytyy käyttää sitä myöhemmin, kun liität uusi wc vipu).
  • Irrota mutteri, joka pitää vipu säiliöön. Vuoden toinen pää vivun, oikealle, jossa ulkopuolella kahva on, tulet huomaamaan, että se on kytketty käymälään ruuvi. Sinun täytyy irrottaa tämä ruuvi avaimella. Kun teet tämän onnistuneesti, voit täysin vetäytyä koko vipu wc.
  • Hanki uusi wc vipu. Uusi wc vipu on kahvan toisessa päässä, jonka jälkeen pitkä kahva käsivarteen. On myös tullut oma mutteri ja aluslevy. Poke kahvan varren läpi reikä, joka oli aiemmin sijaitsi vanhan wc vipu. Kahva on ulkopuolella wc. Turvaamaan tämän uuden vipua sijoittamalla mutteri takapuolelle kahva (sisällä wc säiliön) ja kiertämällä sitä tiukasti - ei liian tiukasti, vaikka, kuten pähkinä voi rikkoa tai kahva voi kääntyä hyvin.
  • Kiinnitä toinen pää wc vipu ketjun kokoonpano wc nielu. Tämän pitäisi olla samaan ketjuun ja pin että irrottaa vanhan vipu aikaa sitten.
  • Käännä vesi takaisin. Tee tämä pyörittämällä hopea venttiili myötäpäivään.
  • Tarkista, onko wc vipu toimii nyt oikein. Työnnä vipua kuin normaalisti, ja katso, jos wc läppää revitä kuin teet niin.


Siellä on se

Siellä on se! Nämä ovat vaiheet korvaa wc vipu. Se ei vie yli 30 minuuttia tehdä tämän tehtävän, ja varmasti, tietäen miten tämä auttaa sinua säästää merkittävästi ammattilainen putkimies palkkiot. Onnea, ja toivottavasti tämä auttoi!