E2r

Miten korjata seinä tuuletin

Elektroniset laitteet ja välineet ovat kohtauksia jokaisen tavallisen kotitalousjätteen, ympäri maailmaa. Meidän oven portit, kuisti, olohuone, ruokailuhuone, viihde huone, keittiö, kylpyhuone ja makuuhuone, nämä paikat ovat täynnä erilaisia ​​elektronisia laitteita. Ostamme ja käyttää näitä laitteita tehdä elämästämme helpompaa ja parempaa.

Miten korjata seinä tuuletin. Tarkasta seinä tuuletin.
Miten korjata seinä tuuletin. Tarkasta seinä tuuletin.

Yksi suosituimmista laitteet, jotka voidaan nähdä tavallisen talousjätteen on tuuletin. Tämä yksinkertainen elektroninen laite tekee elämästämme mukavaa jäähdyttämällä sisustukseen, ja joskus ulkoa, ympäristö. On olemassa monenlaisia ​​sähköisiä fanit - kylpy-faneja, seinä tuulettimet, kattotuuletin, tuulettimet, vaikka tuuletin ja poistoilmatuulettimien.

Valitettavasti

Valitettavasti, haittana on käytössä nämä elektroniset laitteet ja välineet. Kanssa kulumisesta arjen käyttöön, monet näistä vempaimia laskee toimintahäiriöitä. Tämä voi johtua väärinkäytöstä laitteet, jolloin se ei lepoa, tai jopa yksinkertaisesti ole niiden puhdistamista. Elektroniset tuuletin oireita, jotka antavat sinulle vihjeitä sen kuntoon. Tässä muutamia askelia ja vinkkejä vahvistamisesta seinä tuuletin.

  1. Ole tarkkaavainen kaikki elektroniset faneille, että käytät kotona. Varo vähän ääniä, että ei pitäisi olla normaalia toimintaa.
  2. Jos kuulet jotain väärin, nähdä tai haista mitään tavallisuudesta, katkaise heti virta seinä tuuletin. Olla erityisen varovainen, syöttö katkaistaan ​​irrottamalla sen pistorasiasta tai sammuttamalla katkaisijan.
  3. Tarkasta seinä tuuletin. Jos et näe mitään väärää ulkopuolella, purkaa koko tuuletin sen mount.
  4. Lay seinä tuuletin pöydälle ja irrota tuulettimen aukon tai kansi. Riippuen ja mallin seinä tuuletin, se tehdään yleensä avaamalla kiinnitys lukkokiilat tai aukiruuvaamisen ruuvipultteja.
  5. Avaa moottorin kotelon avaamalla ruuvi pultit, ja puhdista se hiustenkuivaaja ja pölynimuri. Etsi valmistajan nimi ja mallinumero ja kirjoittaa ne ylös paperille.
  6. Etsi pääpotkurin joka pitää tuulettimen ja yhdistää sen moottorin. Huolellisesti erottaa siivet irti moottorista. Jos siipi on vaihdettava, voit saada yleinen korvaavan oman lähistöllä kotitalous-tai rautakaupasta.
  7. Jos vaihdon jälkeen siipiä, seinään tuuletin ei toimi, niin sinun täytyy vaihtaa moottori. Yksinkertaisesti tee uudelleen vaiheet, kunnes olet erotettu siivet irti moottorista.
  8. Poista moottorin kotelon. Huolellisesti tutkia johdotus ja piiri seinään fani jo joudut liitä se samalla tavalla.
  9. Ota toimintahäiriö moottori lähimpään laitteisto / sähköisen tallentaa. Kysy korvaamisesta. Ne voivat tarjota sinulle tarkalleen samanlaiseen tai yksi uusimmat. Varmista, että mitä se on, se sopii alkuperäisen moottorin kotelon, ja on yhteensopiva siivet ja niihin liittyvät ruuvi pultit.
  10. Tehdä päinvastaisessa oikein asennetaan teidän äskettäin korvattu seinä tuuletin.