E2r

Miten korjata mato kompostointi bin tuoksuu

Jotain on varmasti huonosti teidän mato kompostointi bin kun se alkaa haista. Mutta älä hätäänny. Voit helposti ratkaista sitä. Yksinkertaisesti ottaa huomioon nämä vinkit:

Miten korjata mato kompostointi bin tuoksuu. Tutkitaan ruoka jako.
Miten korjata mato kompostointi bin tuoksuu. Tutkitaan ruoka jako.

  • Tutustu ilmavirtaus. Hyvän ilmankierron sinun mato kompostointi bin voi pitää löyhkä pois. Tarkasta bin kansi. Sen pitäisi sopia täydellisesti. Tee tarvittavat säädöt, jos se on löysä. Voit myös vaihtaa, jos muutokset eivät ole enää mahdollisia. Sitten tarkastelemme sisältöä. Saatat joutua rikkoa niitä, joten voit sallia ilmaa läpi tai matkustella. Voit käyttää rake oikein tehdä työtä. Voit myös lisätä joitakin oksia ja lehtiä sisältöä. He voivat luoda reikiä tai polkuja, jotka voivat auttaa ja selittää parempi ilmankierto sisällä bin.
  • Ota ei compostables. Jotkut elintarvikkeet eivät hajoa niin nopeasti. He hitaasti mädäntyä, aiheuttaen pahaa, pistävä haju. Jotkut näistä erät sisältävät valkosipulia, sipulia, lihavalmisteet (mukaan lukien ne, jotka ovat rasvainen, rasva tai maito), ja lemmikkieläinten jätökset, muutamia mainitakseni. Joten, jos he ovat läsnä teidän bin sisällön, poista ne heti, jotta voit ratkaista ongelman.
  • Tutkitaan ruoka jako. Sinun madot ovat vain syö kapasiteettia. He voivat vain kuluttaa niin paljon päivässä. He voivat vain chomp ruokaa, joka on lähes puolet oman kehon paino. Jos olet asettanut niin paljon ruokaa bin, sitten tähteet yksinkertaisesti mätänemään. Voit käsitellä tätä ei ruokkia matoja hetkeksi. Anna niiden syödä kaikki tähteet, joten sinun ei tarvitse puhdistaa bin. Tietenkin, saatat joutua noudattamaan niitä. Et halua päätyä nälkää niitä. On myös tärkeää, että ruoka jako on oikein kattaa noin vuodevaatteet. Voit käyttää joitakin sanomalehtiä tai pahvia. He todella toimivat hyvin.
  • Onko bin liian märkä? Ongelmat varmasti syntyy, jos on liikaa kosteutta teidän bin. Joten, tekemänne bin n kuivikkeita ja sitten purista. Jos se tippuu, niin, sinun täytyy kuivaa se välittömästi. Voit myös saada joitakin suikaleet sanomalehtiä tai pahvia. Huolehdi siitä, että ne ovat kuivia. Sekoita ne tasaisesti teidän bin petiin. He ovat menossa imeä liikaa kosteutta. Ja tietenkin, älä unohda laittaa reikiä alareunassa teidän bin. Reiät tulevat valua vettä pois bin, estää kosteuden yhdistämisestä.


Jos olet seurannut kaikki edellä luetellut ehdotukset ja silti mikään ei tunnu toimivan, älä anna periksi. Voit silti yrittää ratkaista haju ongelman käynnistämällä uudestaan. Check out your bin. Onko sinulla paljon matoja? Jos numero ei ole kovin iso, niin voit ottaa kaiken. Perusti uuden vuodevaatteet ja sitten laittaa takaisin teidän matoja. Valitsemalla puhtaan bin on käytännöllinen liikkua. Vain varmista, että saat ne eivät estä ilmankiertoa, mikä ei compostables, jolloin liikaa ruokaa, ja pitää bin märkä.