E2r

Miten korjata gouges huonekalut

Onko huonekalusi joitakin gouges

Onko huonekalusi joitakin kaivertimet, lommoja tai naarmuja sen pinnalla? Hyvä asia on, että voit tehdä nopeita korjauksia ja korjauksia tämän ongelman. Tässä muutamia ratkaisuja sinulle parhaiten korjaus gouges in arvokasta huonekaluja.

Miten korjata gouges huonekalut. Arvioida vahingon laajuus.
Miten korjata gouges huonekalut. Arvioida vahingon laajuus.

  • Arvioida vahingon laajuus. Olemassa erilaisia ​​vahinkoja, jotka puukalusteet voi ylläpitää, ja nämä ovat seuraavat: naarmuja, kolhuja ja syviä koloja. Miten ryhtyy vahinko riippuu vahingon laadusta.
  • Valmistele materiaaleja. Sillä kyse gouges tai syviä onkaloita teidän huonekaluja, sinun tulee olla seuraavat: puu täyteainetta, lastan, keskipitkän ja hieno karkeus, jotkut rätit, pensseli, pohja-ja maali tai lakka .
  • Osaa valita puun täyteaineena. Puukitti tunnetaan myös korikittiä tai puu tahna. Koska puu täyteaine on tärkein osa tätä hanketta, on tärkeää, että tiedät, miten oikein valita tyyppi jota käytät. Ostaa puuta täyteaineita, joilla on hyvä tartunta ja jotka eivät kutistu tai kuivaa hakemuksesta. Vaikka vesi-pohjainen puu täyteaineita ovat hyväksi ympäristölle, se voi olla parempi käyttää liuotin-pohjainen puu täyteaineita, jotta ongelma viljan kerrostalo, tai täyttöaukon nousee ylhäällä huonekalut pinnan. Sinun tulisi myös valita puu täyteainetta, joka on niin lähellä ottelun puun väriä kuin mahdollista. Toinen erittäin tärkeä tekijä on vahingon laajuus: jos vahinkoa huonekalut on minimaalinen, voit käyttää säännöllisesti puuta täyteainetta, jos vahinko on laajempi, epoksitasoite suositellaan.
  • Valmistele alueella. Varmista, että olet puhdas alue kokonaan ja imuroida pois pölyn ja roskat ennen kuin alkaa käyttämään puuta täytteen. Näin varmistetaan, että puu täytteen tarttuu voimakkaammin huijata.
  • Levitä puu täyteainetta. Hanki kitti veitsi ja käyttää sitä tankata kovertaa puuta täyteainetta. Käytä kitti veitsi lastalla ja täysin täyttää aukon, kunnes puu täyteaine on vain muutaman sentin yläpuolella todellinen huonekalujen pinnalle. On suositeltavaa, että haet vähän kerrallaan, ja vain lisätä kerroksia tarpeen.
  • Anna puuta täytteen kuivua. Jos käytetään säännöllisesti puun täyteainetta, se voi kestää noin 60 minuuttia sen kuivua. Jos käytetään epoksi puun täyteainetta, sinun täytyy odottaa noin 24 tuntia ennen kuin siirrytään seuraavaan vaiheeseen.
  • Sand puu täyteainetta. Varmistamiseksi tasaisempia, saumaton viimeistely, sinun tulee hiekkaa puun täyteainetta kunnes se on täysin tasolla puun pinta. Aloita hionta pinta karkealla hiekkapaperilla, ja loppuun asti hieno karkeus. Käytä rätit huolellisesti pölyt pinnasta.
  • Levitä pohjamaali. Nyt soveltaa puun pohjamaali pinnan yli. Seuraa valmistajan ohjeita tässä vaiheessa. Kun pohjamaali kuivuu, maalata huonekaluja.


Siellä on se

Siellä on se! Nämä toimenpiteet korjaamiseen kaivertimet huonekalut. Tämä on oikeastaan ​​aika yksinkertainen tehtävä tehdä, varsinkin jos on vain yksi tai kaksi uurteet, että sinun täytyy käsitellä. Saatat jopa löytää tämä on terapeuttista ja rentouttavaa toteuttaa hankkeen. Onnea ja toivottavasti tämä auttoi!