E2r

Miten koristella luokkakokous

Sisustus luokkakokous on hauskaa

Sisustus luokkakokous on hauskaa. Yhden, mitään auringon alla on mahdollista. Yksinkertaisesti kuvitella entisen luokkatovereidensa mielenkiintoisia persoonia ja sinulla olisi loputon luettelo aiheita. Saatat myös saada inspiraatiota "todellinen määrä" oman tulevan kokoontuminen. Onko se sinun 10th, 15th, vai kahdeskymmenesviides kotiinpaluu? Seuraavassa on muutamia jännittäviä ideoita tehden koriste luokkakokous hauska ja raikas:

  1. Ajattele suuren pöydän keskipiste. Pyydä joku entisten luokkatovereiden jos he haluaisivat sponsoroida keskipiste. Vastineeksi he voisivat liittää niiden puhelinkorttipalvelut osaksi keskipiste eräänlaisena mainos tai tunnustusta. Yksi hyvä keskipisteenä on kukkia sijoitetaan maalaismainen jar. Olisi hienoa, jos kukat on jotain tekemistä oman erän ja maalaismainen purkki on jotain tekemistä koulun viralliset värit.
  2. Kokeile "nyt-ja-sitten" käsite. Tavalla ennen jälleennäkeminen, ota yhteyttä ja kysy joitakin entisen luokkakaverinsa "osallistuu" tai "tuoda" heidän kehystetty valokuvia, vanhoja ja uusia. Vanhoja valokuvia tulee liittyä luokkasi toimintaa - intramurals, koulu oikeudenmukainen, konsertti, symposium, tai ehkä jopa, prom. Voisit strategisesti sijoittaa kehystetty valokuvia koko paikka, kuten näyttely kappaletta. He olisivat varmasti laukeaa pienissä puhuu, kun ihmiset alkavat saapua.
  3. Ota inspiraatiota koulun värejä. Alkaen kutsut ilmapalloja, sinun alma mater värit olisi voitava sytyttää jokaisen koulun henki. Voit myös harkita koulun maskotti ympärille. Tuotteet koulussa bannerin voi olla ihana pala sisäänkäynnin tai keskipisteeseen.
  4. Kysy apua "homemakers". Voit joko muodostaa koriste komitea tai pyydä vapaaehtoisia täällä. Tavoitteena on vaivatonta. Komitean jäsenet tai vapaaehtoisia pyydetään koristella erityistä taulukko päivänä tapaatte. Niiden olisi käytettävä omaa Kiinassa ja pöytäliinoja. Niiden olisi myös aksentti pöydän juttuja otettu omissa kodeissaan.
  5. Harkitse tapaatte paikka tulee "muisteleminen". Kehys tai asenna joku Erän n muistoesineitä: vanha pelipaidat, jalkapallokengät, cheerleading univormut, mestaruus pokaalit tai valmistumisen lippikset ja takit. Voit myös valokopio, räjäyttää tai asentaa jotkut sivut teidän vuosikirjassa, jotkut leikkeitä kampuksen sanomalehden tai jonkin luokan kuvia.
  6. Käytä "symbolit oman nuorison" kuin jälleennäkeminen teema. Ajattele suosituin laulu aikana juniori tai vanhempi vuotta. Entä puhutuimmista elokuva? Oliko kaikki rakastumaan tanssi villitys? Tee lyhyt lista kaikista asioista, jotka voisivat liittyvät oman erän ja listasta, valita yhden yleisteemana. Kohdista kaiken teema, teidän pukeutuminen, musiikin valinta, ruokavalintoihin, teidän koristeet.

Miten koristella luokkakokous. Ajattele suuren pöydän keskipiste.
Miten koristella luokkakokous. Ajattele suuren pöydän keskipiste.

Mikä on teidän Réunionin motiivi, teema tai käsite, älä unohda valmistella ja säätää nimilappuja. Et halua teidän entinen luokkatoverit on haparoivaa ja änkkä, koska he eivät voineet selvittää kuka on noin.