E2r

Miten kiinnitän Kipsilevy

Tulee aika, jolloin haluat puuttua kodin kehittämishankkeen itse eikä palkata puuseppä, se voi vain olla, että päätät haluat kokeilla käsi roikkuu ja kiinnitys kipsilevyä. Roikkuu ja kiinnitys kipsilevyä ei ole monimutkaista, mutta suuremmat kappaleet tämä tehtävä edellyttää enemmän kuin yksi henkilö.

 1. Kiinnittää kipsilevyä olet menossa tarvitse porata ja ruuveja. Paksuus Kipsilevy määrittää oikean koon Kipsilevy ruuvi käyttää. Jos kiinnitys puoli tuumaa kipsilevyä, sinun tulee käyttää 1 1/4 tuuman ruuvit, 5/8 tuumaa kipsilevyä, jota haluat käyttää 1 5/8 tuuman ruuvit.
 2. Ripustaa ja kiinnittää koko arkki kipsilevyä, haluatko pituus Kipsilevy ajaa pitkin lattiaa.
 3. Riviin reunan kipsilevyä levyn keskustaan ​​seinäkiinnikkeeseen. Sinulla on nyt sijoitamme ruuvi noin puoli tuumaa reunasta Kipsilevy arkin.
 4. Jatka ruuvaa ruuveja, ne toisistaan ​​noin 8 tuumaa toisistaan, kunnes pääset alkuun. Jatka kiinnitä kipsilevyä levyn jäljellä nastat jälkeen samaa kaavaa.

Pienemmille kipsilevyä hankkeet:

 1. Jos korjaus reikä seinään, ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on leikata neliön pala kipsilevyä hieman suurempi sitten vaurioitunut alue.
 2. Aseta neliön kipsilevyä pala yli vaurioitunut alue. Lyijykynällä hahmotella koko neliön kipsilevyä laastari.
 3. Käytä mattoveitsellä leikata pois ääriviivat neliö ja hävitä. Näin varmistetaan, että sinulla on tiukka laastari sovi.
 4. Nyt voit käyttää kahta 1x2s noin 2 tuumaa suurempi kuin korkeus neliön juuri leikattu. Sido pitkät merkkijono keskellä yhtä laudat ja kiinnitä toinen pää merkkijono jäljellä aluksella.
 5. Nestemäisellä kynnet, laita nokare liimaa molempiin päihin yksi levyt.
 6. Sijoittaa kartonkia neste kynnet sen seinään, voit lisätä hallituksen vinottain. Sijoittamalla se suoraan keskelle neliön reikä, asema hallituksen huuhtele seinään niin liima tarttuu.
 7. Twist muut aluksella, purkaminen merkkijono, kunnes se istuu huuhtele ulkoseinän, ja tack se paikalleen.
 8. Anna kuivua kokonaan, ennen kuin yrität kiinnittää kipsilevyä laastari.
 9. Kun hallitus on kuiva, poista aluksella ulkoseinän ja purettava merkkijono.
 10. Vuoraa paikata kanssa neliön reikä ja merkitse kynällä asema hallituksessa juuri liimattu seinään.
 11. Aseta kipsilevyä laastari ja ruuveilla, kiinnitä laastari mini yo sinut liimattu seinään.

Jos olet roikkuu ja kiinnitys kipsilevyä päälle kattoon

Miten kiinnitän Kipsilevy. Kiinnittää kipsilevyä olet menossa tarvitse porata ja ruuveja.
Miten kiinnitän Kipsilevy. Kiinnittää kipsilevyä olet menossa tarvitse porata ja ruuveja.

Jos olet roikkuu ja kiinnitys Kipsilevy kiinni kattoon, sinun täytyy tehdä yksi tai kaksi tukea henkselit pois koko 2x4, ja pätkä 1x2. Naulaamalla 1x2 yläpään päälle 2x4, sinulla on T-tuki ahdin pitää Kipsilevy paikallaan kun kiinnitä kipsilevyä ruuveilla nastat. T ahdin toimii hyvin lisäapua kun pöydissä.