E2r

Miten kierrättää konkreettisia

On olemassa erilaisia ​​menetelmiä kierrättää konkreettisia

On olemassa erilaisia ​​menetelmiä kierrättää betoniin. Voit saada vanhan betonin vanhoista teiden, rakennustyömailla ja vanhoja taloja. Kierrätä ne pitää jätettä kaatopaikalle. Kierrätys toimii myös suuri harrastus ja tehokas tapa säästää rahaa. Alla on luovia ideoita kierrättää konkreettisia.

Miten kierrättää konkreettisia. Kierrätä betoni osaksi sora.
Miten kierrättää konkreettisia. Kierrätä betoni osaksi sora.

  • Kierrätä betoni osaksi sora. Murskaa betoni osaksi sora. Voit käyttää sitä oman ajotieltä tai luoda rajan ympärillä kasvi tai kasvimaan. Sora myös näyttää hyvältä pohjan matala kala lampi. Aivan välissä sora alareunassa lampi, lampi piristää, kun se on koskettanut auringonpaiste.
  • Tee puutarha vaiheet. Murskaa laatat saavuttaa eri konkreettisia kokoja. Ne näyttävät hyvältä kävelytielle teidän kuistilla. Voit myös tehdä toimiin omassa puutarhassa tai kukkapenkistä. Ne myös näyttävät hyvältä kuin polku ulkopaviljonki tai irtoa. Vain makasi murskattu laattojen tiellä. Luo tilaa noin 6-8 tuumaa vaiheiden välillä.
  • Jos pidät pussitettu ruukut, kantaan useita betonilaatat ympärille puutarhan. Laita pussitettu ruukut yli laatat ylimääräisiä rakenne ja korkeus. Voit käyttää samanlaisia ​​tai erilaisia ​​kasveja ruukuissa motiivi.
  • Kierrätä betonin patio pöytä. Laatat ovat upeita, kun he pinottu toisiaan vastaan. Jos sinulla on 5-6 laatat, sitten pinoa niitä ympäri terassin sisustus saavuttaa yksisilmäinen vielä eksoottinen pöytä. Stack laatat jopa aseita oman terassin tuolin. Se on myös täysin säänkestävä, joten se voi kestää useita elämiä. Tee Pöydän jos sinulla on valtava laatat.
  • Kierrätä betonissa kotiin ajotieltä. Käytä suuria laattoja rikki konkreettisia, jotta voit tasoittaa uuden ajotieltä joka seuraa kotiin. Käännä betoni ylösalaisin niin niiden orgaaninen puolella näytetään. Niillä on miellyttävä ulkonäkö. Se myös estää autoja ylinopeus alas ajotieltä.
  • Vinkkejä kierrätys betonin. Voit säästää rahaa, jos haluat purkaa rakennetta. Vain vuokrata alueen urakoitsijan, joka on erikoistunut betonin kierrätykseen. Se vähentää kustannuksia hävittämiseen ja kuljetukseen betonilaatat. Saat myös tallentaa jätteen järjestelmää ei polkumyynnistä materiaaleja, jotka ovat edelleen käyttökelpoisia.


Se on helpompaa ja halvempaa murtaa betonin kuin leikkaamalla se

Se on helpompaa ja halvempaa murtaa betonin kuin sen leikkaamista. Voit pyytää jotakuta auttamaan sinua tai palkata urakoitsijan tehdä kierrätyksen, jos epäilet taitojasi tai jos olet aikataulu on kiireinen. Voit myös kerätä konkreettisia vähitellen saamalla jotkut ystävien tai sukulaisten jotka olet uudelleenrakentaminen tai purkamalla rakenteita.

Kierrätys betoni on yksi esimerkki olla taloudellisesti ja säästää ympäristöä. Konkreettisia ovat kuin metsässä, kun kierrättää, koska ne on miellyttävä katsoa, ​​se voisi olla, koska niiden oli orgaanista. Se on myös tapa kertoa perheenjäsenille ja ystäville, että sinun ei tarvitse pulittaa paljon rahaa saavuttamiseksi ihana huonekaluja tai puutarha vaiheita. Kaikki mitä tarvitset on tullut luova. Kierrätys betoni on vain esimerkki siitä, mitä innovaatioita voit tehdä tyhjäkäynnillä asioita.