E2r

Miten kierrättää kaapin ovet

On puinen

On puu-, muovi ja teräs ovet ja nämä materiaalit voivat kestää vuosia. Ne kuitenkin kuluu. Nyt, jos sinun täytyy ostaa uusi kaappi koska vanha kaappi on murrettu tai se pienenee perheen, niin se on aika kierrättää vanhan kaapin. Alla ovat luovia ideoita kierrättää kaapin ovet.

  • Kierrättää kaapin ovet säilytyslaatikoita. Jokainen säilytyslaatikko on koostuttava 2 pienen kaapin ovet ja 4 isompi kaapin ovet. Ruuveilla koota säilytyslaatikko. Kiinnitä suuremmat ovet ylhäältä, alhaalta, edestä ja takaisin osa laatikko ja kiinnitä pienempi ovet puolin ruutuun. Käytä saranat liittää kansi vastaanotin ja voit avata ja sulkea mukavasti. Kiillottaa laatikko maalilla, jos haluat. Jos voit tehdä useita laatikoita, sitten maalata jokainen laatikko tiettyä väriä, jotta voit erottaa kohteita. Merkintöjä laatikot auttaa myös tunnistamaan niitä.
  • Kierrättää kaapin ovet hyllyt. Mount hyllyn kannatin paria seinälle. Sitten laitat vanhan oven hyllylle suluissa luoda hyllylle. Taso hylly pintaa, joten hyödyntää sisäosat kaapin oven, jos voit tehdä koriste-paneelit. Käytä tasainen pinta hyllylle pitää säilykepurkkeja, kirjoja ja jopa autotalli maalit.
  • Kierrättää kaapin ovet Kid kokoinen pöytä. Etsi suurin kaapin ovi kuin mahdollista. Poista hardwares kuten kahvat, vetää, ja saranat. Sitten ostaa pöydän jalat paikallisesta rautakaupasta. Voit myös löytää vanha pöytä ja poistaa sen jalat. Kiinnitä neljä jalkaa, että olet ostanut jokaisen nurkassa kaapin oven tehdä pieni pöytä. Lapset voivat hyödyntää pöydän pelaamiseen, teetä puolueiden ja opiskeluun.
  • Kierrättää kaapin ovet seinävaate. On rajattomat tapoja koristella kaapin oven. Voit maalata oman kaapin oven julkisivu tai leike lehtikuvissa ja luoda kollaasi kiinni kaapin oven. Voit myös kiinnittää simpukankuoria, rusetteja, ja painikkeet oveen, käytä liimaa ase liittää sisustusmateriaalien. Jos sisällä oman kaapin ovi on tasainen, niin voit ripustaa sen kaapin oven kahva.
  • Kierrättää kaapin ovet planter laatikko. Tarvitset samankokoisiin 5 ovet luoda maaseudun planter laatikko. Käytä ruuveja, jotta voit liittää neljä ovea tehdä neliö. Sitten, kiinnitä 5. luukku kuin kylvökone tukikohtaan. Laita painava muovipinnoitus planter ruutuun ennen kaatamista maaperän päälle. Sitten istuttaa pensas tai pieni puu suoraan planter laatikko.


Voit asettaa kukkaruukkuja sisällä planter laatikot

Miten kierrättää kaapin ovet. Kierrättää kaapin ovet säilytyslaatikoita.
Miten kierrättää kaapin ovet. Kierrättää kaapin ovet säilytyslaatikoita.

Voit asettaa kukkaruukkuja sisällä planter laatikot. Tee useita planter laatikot tehdä omassa puutarhassa tai takapihalla ainutlaatuinen. Voit kysyä repairperson auttaa sinua, jos olet epävarma oman kirvesmiehen taidot. Opi asiantuntija ja yrittää kierrättää itse seuraavalla kerralla.

Tämä artikkeli on esimerkki siitä, että voimme tulla kekseliäitä säästää rahaa. Kierrätys on myös tapa tulla luova. Voit myös lievittää stressiä ja on positiivinen mielentila kierrätyksen avulla. Voit myös ajatella muita tapoja, miten kierrättää kaapin ovet. Olemme kaikki luova, se voi vain olla lepotilassa.