E2r

Miten kierrättää ja kylpyhuone

Vaikka monet muut ihmiset käytännössä kierrätykseen eri puolilla kotiin, kuten keittiössä tai puutarhassa, useimmat ihmiset unohtavat, että kierrätys onnistuu myös sisällä niiden kylpyhuoneet. Laajentaminen kierrätysohjelma teidän kylpyhuone voi tuottaa hyviä tuloksia ja asettamalla se kierrätykseen siinä pienessä huoneessa voi ihmeitä. Ohjeiden avulla voit tehdä juuri niin.

Miten kierrättää ja kylpyhuone. Tarkistaminen kemikaalit hävittää teidän kylpyhuone.
Miten kierrättää ja kylpyhuone. Tarkistaminen kemikaalit hävittää teidän kylpyhuone.

  • Tarkistaminen kemikaalit hävittää teidän kylpyhuone. Kylpyhuone on yleisin paikka, jossa sekoitus kemikaaleja usein hävitettävä. Tavallisesti yksi henkilö olisi vain heittää pois laatikko hiusten värjäykseen tai puhdistusaine kylpyhuoneessa roskat voi vaan sekoitus kemikaaleja ei saa heittää kaatopaikalle. Yksinkertaisin tapa oppia, mitkä kemikaalit voivat mennä kierrätysmateriaalia on soittaa paikalliseen jätekeskuksen. Yhteinen syylliset kynsilakan poistoaineet, klooria löytyy valkaisuaine, sinun sprii ja lääketiede. Laita kaikki jäte yhdessä pussissa ennen sekoittamalla niitä teidän muita kierrätysmateriaaleja.
  • Kierrätys paperimateriaalien. Kylpyhuone on numero yksi paikka, jossa paljon pehmopaperin saa hävittää. Materiaalit kuten pehmopaperin ja jopa kudoksen paperirullat pitäisi mennä yhteen ämpäriin. Sama laatikko astiat kauneus tuotteita. Jos sinulla on lapsia, pehmopaperin rullat ovat todella hyviä taidekäsityön hankkeita, koska et voi ostaa niitä myymälöistä. Suurimman osan ajasta, on paljon luettavaa kylpyhuoneessa. Kerää näistä joka viikko tai niin, ja liittää ne kierrätykseen paperimateriaalien, varsinkin jos olet ihastunut sanomalehtien lukemiseen.
  • Paperinvalmistusaineista kompostin. Myös muita kohteita kylpyhuoneessa joka tekisi upea kompostin materiaalia, kuten vanupuikot, vaahto tai sienet, harjat, saippua tähteet ja vastaavat. Onko viikoittainen puhdistus kylpyhuoneen ja eroteltava roskat niille jotka voidaan luokitella paperi roskakoriin ja jotka voidaan sisällyttää teidän takapihalla komposti.
  • Tietäen mikä pullot kierrätykseen. Useimmat pullot on numeroitu, miten ne voidaan kierrättää. Useimmat deodorantti pullot eivät ole vielä valmiita kierrätykseen, mutta shampoo ja hoitoaine pullot ovat. Sama kosteusemulsio pullot. Yksi tapa vähentää käyttöä pullojen on ostaa pumppu kontit voit täyttää kanssa pussi shampoo jotta saat aina uudelleenkäyttö pullon kylpyhuoneessa.
  • Ostaminen kierrätystavaran. Yksi parhaista tavoista auttaa ympäristöä on ostaa tuotteita, jotka on jo pakattu kierrätysmateriaalin. Näin sinulla on jo etumatkaa auttaa ympäristöä. Osto saippuat jotka kääritään kierrätyspaperia tai shampoot pakattu kierrätetystä pulloihin. Useimmat pakkaukset osoittaa, kuinka paljon prosentteina kierrätysmateriaalia käytetään työssään. Tuki tuotteita, jotka käyttävät vähintään puolet kuluttajilta kierrätettyjä tuotteita.


Muista, että pikku ponnisteluja, jos tehdään useimmat ihmiset, vähentää tuntuvasti jätteiden ja kohteita, jotka meidän täytyy kierrättää koko planeetan. Käytön vähentäminen kohteita on suuri askel, ja kun siihen lisätään kierrätys, dramaattisesti vähentää tarvetta uusien materiaalien. Ihmiset ovat yhä enemmän ja enemmän luovia kierrätettyä pulloja ja paperia aika kulkee, ja se on korkea aika, että liityt että vaivaa pelastamassa planeettaamme.