E2r

Miten käyttää video viestintäjärjestelmä

Video intercom järjestelmä on kommunikaatiolaite otettu käyttöön videon. Sitä käytetään alueilla, joilla tietyn tai ahtaissa tiloissa, kuten toimistoissa ja varastoissa. Ne ovat myös usein asennettu kodeissa. Ne toimivat eräänlaisena kulunvalvonta parantaa kodin turvallisuutta.

  • Valitse sopivin laji video intercom järjestelmä kotiisi. Olemassa useita malleja video intercom järjestelmien myy tällä hetkellä markkinoilla. Langallinen niistä ovat suhteellisesti halvempia verrattuna langattomat mallit. Mutta vaikka tämä on asianlaita, langattomat mallit ovat vielä suosittuja kuluttajien keskuudessa. Tämä johtuu siitä ei ole tarvetta perustaa kehittää kaapeloinnin järjestelmät, jotka voisivat pilata kodin sisustuksessa. Lisäksi langallinen video intercom järjestelmät ovat tyypillisesti pysyvä asennus. Joten ne, jotka vuokraavat asuntoja suosii irrallisia video intercom järjestelmien nämä voidaan helposti purkaa ja siirtää.
  • Ymmärtää erilaisia ​​ohjaus-ja siirtojärjestelmien. Sisäpuhelinjärjestelmät on pitkään käytetty analogisia signaaleja lähettämään viestejä. Mutta koska kehitysten tietotekniikkaa, monet video intercom järjestelmien nyt käyttää digitaalisia signaaleja. Voit valita käyttää analogista signaalia, jos haluat vaikka voisi osoittautua kalliimmaksi. Useimmat analogiset Sisäpuhelinjärjestelmät tehdään suuren mittakaavan rakenteita, kuten korkeissa rakennuksissa. Joten saatat olla vaikea löytää yksi pienempi kotiin rakenne. Tämän lisäksi sinulla voi olla vaikea löytää varaosia analogisten intercom järjestelmien myöhemmin. Digitaalinen video intercom järjestelmät, toisaalta, ovat paljon joustavampia. Ne voivat olla koukussa jopa tietokonejärjestelmää, tai ne voidaan asettaa myös itsenäinen laite, jolla on oma pääasemaa. Digitaalinen malleissa on korkeampi ääni ja video kapasiteetti samoin. Joten voit odottaa optimaalisen talteenoton ulkona ääniä välittämättä jotka tulevat sisältä mikä takaa yksityisyyden. Korkean resoluution video intercom järjestelmät, lähettää selkeä videosyötteet jopa hämärässä, ovat myös saatavilla.
  • Perus perustaa. Yksi pää video intercom järjestelmä on tyypillisesti perustettu talon etuovelta. On pieni kamera riittävä näkökenttä, jonka avulla visuaalisia kävijöitä, jotka tulevat ovelle. Videosyötettä lähetetään monitoria pääaseman sisälle taloon. Tämä signaali on yksisuuntainen, eli vierailija ei ole näyttöä. Audio syöttö kuitenkin on kaksisuuntainen. Se on molemmissa päissä on mikrofoni ja kaiutin aivan kuten säännöllinen intercom, jotta molemmat osapuolet puhumaan toistensa kanssa.
  • Multi-kamera. Jos haluat maksimaalisen turvallisuuden kotiisi, voit valita kytkeä useita kameroita video intercom. Asettaa nämä ylös strategisiin paikkoihin kotonasi, kuten edessä ja takana telakat sekä kuistit ja terassit. Näin voit katsella näitä paikkoja ilman fyysisesti mennä sinne itse. Ei kaikki mallit voivat tukea tätä pitkälle perustamiseen ja tämä voi edellyttää atk-pohjainen asema samanaikaisesti käsitellä eri video-syötteitä. Ohjelmalähde ei laajennettu ja jää intercom laitetta sisäänkäynnin.

Miten käyttää video viestintäjärjestelmä. Valitse sopivin laji video intercom järjestelmä kotiisi.
Miten käyttää video viestintäjärjestelmä. Valitse sopivin laji video intercom järjestelmä kotiisi.

Useimmat video intercom järjestelmien koteihin ovat käyttäjäystävällisiä eivätkä urheilun liikaa ohjaimia. On periaatteessa virtakytkin ja vaihtajana vuorotellen kaiuttimen ja mikrofonin.