E2r

Miten käyttää sweda ruoka dehydrator

Takaisin vanhaan kun jääkaapissa oli vain piirustuksen levyt

Takaisin vanhaan kun jääkaapissa oli vain piirustuksen levyt, ihmiset kuivatut elintarvikkeet, jotta heillä enää kestoajasta ja ne eivät lahoa eikä pilata. Ruoka nestehukka on prosessi, jossa ruoka on tyhjentää vedestä. Useimmissa elintarvikkeet vesipitoisuus on erittäin korkea, joten vedenpoistoaineen ne estävät bakteerien rakentaa ja lopulta pilaa ruokaa. Nykyään kun jääkaapin estää ruuan pilaantumista niin helposti, ruoka dehydrator käytetään edelleen, jotta polku sekoituksia hedelmiä ja vihanneksia ja tehdä jerkies pois naudanlihaa. Sweda Food dehydrator on yksi merkki siitä, että voit käyttää kotona. Lue oppia lisää siitä, miten sitä käytetään.

Miten käyttää sweda ruoka dehydrator. Valmistaudu elintarvikkeet on kuivattu.
Miten käyttää sweda ruoka dehydrator. Valmistaudu elintarvikkeet on kuivattu.

  • Valmistaudu elintarvikkeet on kuivattu. Ryhmä heitä lajiensa mukaan: hedelmiä, vihanneksia ja lihaa. Viipaloi ne ohuiksi niin kuivausmenetelmän on nopeaa ja helppoa. Sinun täytyy tehdä tämän erän. Muista: ei kuivata hedelmiä ja lihaa samaan aikaan, koska ne edellyttävät eri lämpötiloissa.
  • Puhdista ruoka dehydrator. Pese kylmällä vedellä päästä eroon lika ja pöly, jotka se on voinut kertyä varastoinnin aikana. Pyyhi kuivaksi puhtaalla kuivalla liinalla. Aseta ruoka viipaleet lokerot. Space niitä tasaisesti tarjottimet ja älä pinoa niitä päällekkäin. Mahdollisuudet ovat niitä keskellä pinon ei ole kuivattu kunnolla. Linja niitä ylös lokerot joten jokainen ruoka viipale saavat yhtä paljon lämpöä. Peitä ruoka dehydrator ja olet valmis menemään.
  • Kypsennä liha ensin. Jos olet tekemässä Beef Jerky, on erittäin tärkeää kokki naudanlihan ennen kuivatukseen sitä eikä sen jälkeen. Kun naudanlihaa tai minkäänlaista lihaa on kuivattu ja te kokki sitä myöhemmin, enemmän bakteereja kasvaa siitä, kun ne ovat lämmönkestävää jälkeen matto on kuivattu.
  • Kytke dehydrator. Kun olet asettanut ruokaa kohteita, sinun täytyy asettaa lämpötila juuri oikea välttää yli-tai ali-kuivatukseen ruokaa. Yleensä hedelmille ja vihanneksille, oikea kuivaus lämpötila on 135 astetta Fahrenheit. Lihat, se on noin 160 celsiusta. Aseta aika, että sinun täytyy kuivata ruokaa. Ajat voivat vaihdella tyyppistä ruokaa on kuivattu. Säädä venttiilit yläosassa dehydrator.
  • Ota ruoka. Kun aika loppuu, katkaise dehydrator ja avaa kansi. Saatat joutua anna ruoan jäähtyä ennen kuin käsittelet sitä. Ota ilmatiiviiseen säiliöön, jossa sinua tallennetaan kuivattu ruoka. Nimeä kukin kontti sekaannusten välttämiseksi. Pese laite ja kuivaa se ennen varastointia.


Aikana vanhaan

Aikana vanhaan, ihmiset improvisoitu ruoka kosteudenpoistimet käyttää heidän elintarvikkeita. Tekniikan kehittyessä, ruoka kosteudenpoistimet on tullut kätevä ja helppo käyttää. Kun jollakin, huomioi eri lämpötiloissa vaatimukset kunkin tällaista ruokaa, joten et voi enää arvata oikea lämpötila tulevaisuudessa. Huolehdi ruoan dehydrator kuulemalla omistajan käyttöohjeessa annettuja ohjeita. Oikea käyttö ja varastointi, sinun Sweda Ruoka dehydrator palvelee sinua pitkään.