E2r

Miten käyttää PUUSORVI poraistukkaa

Useimmat puu käsityöläisistä on PUUSORVI heidän työpajoissa

Useimmat puu käsityöläisistä on PUUSORVI heidän työpajoissa. Se on yksi arvokkaimmista kappaletta Puuntyöstövälineiden että puu Crafter voi omistaa. PUUSORVI voi kääntyä puuta kauniita osat huonekalut, kynttilänjalat, lelut, kulhoja, herkkä tuoli karat, pyöristetty puu viestit ja kaiteet ja muut koriste puuta projekteja. PUUSORVI poraistukka käytetään tekemään reikiä keskellä näiden puuta kappaletta. Tässä ovat vaiheet, kuinka voit käyttää PUUSORVI poraistukan.

  • Wood sorvi istukat erikokoisia. Kun yrität asentaa tai vaihtaa poraistukan sorvinkara on ensin lukittu asetettu asentoon. Sorvin istukan on käänteinen säikeen kiinnitä se akseliin joten sinun täytyy ottaa se takaperin sinä voit irrottaa ja poistaa sen karan.
  • Käytä lenkkiavainta tarttua sorvin istukan. Jakoavain pitäisi pystyä tarttumaan istukan kokonaan ja kiristetty niin otat sen löysää istukka. Ole varovainen, kun teet tämän, ja on valmis käsittelemään istukkaan kun se pyörii vapaasti karan kun se on kokonaan irronnut.
  • Puhdista bittiä puun ja muiden roskien tarttunut akseliin poranistukkaan ennen pitää sen. Puhdista sorvi ennen kuin asennat uuden poraistukan. Työnnä Poraistukan aukkoon löytyy edestä hännän varastosta, joka on erityisesti suunniteltu pitämään poraistukan. Se voi olla suora tai kartiomainen pidike riippuen tyypin poranistukka käytät. Muista asentaa oikean varren.
  • Työnnä pää Poraistukan aukkoon ja napauta sitä kevyesti kumivasaralla. Älä käytä liikaa voimaa, joka upottaa Poraistukan syvälle korttipaikkaan, joka tekee hyvin vaikea poistaa. Liika voima voi myös vahingoittaa poraistukan. Sen pitäisi riittää, että poranistukkaan istua oikein ja ei irtoa, kun puu sorvi on käynnissä.
  • Löysää leuat istukka istukan avain, jonka voit kääntyä vastapäivään liikkeessä. Aseta uusi porata istukkaan niin pitkälle kuin mahdollista, mutta varmista, että terät ovat alttiina. Kiristä poran istukkaa käsin ennen kuin käytät istukka avain entisestään kiristää sitä. Tutustu poran alkaen, jotta voit määrittää, jos pora on asetettu oikein ja istuu suorassa sisälle poraistukan.
  • Merkitse keskellä puun aiot työskennellä. Aseta puun sorvin istukan ja anna tarttuu keskitä se. Kytke puun sorvin ja leikkaa puun haluttuun muotoon.


Miten käyttää PUUSORVI poraistukkaa. Wood sorvi istukat erikokoisia.
Miten käyttää PUUSORVI poraistukkaa. Wood sorvi istukat erikokoisia.

Noudata asianmukaista turvatoimet työskenneltäessä puunjalostus laitteen. PUUSORVI voi spin sellaisenaan nopea nopeus, joka voi aiheuttaa puun lentää pois, jos se ei ole oikein. Käytä suojalaseja, työkäsineet ja asianmukainen työn vaihde varmistaa turvallisuutesi. Pidä PUUSORVI puhdas ja hyvin hoidettu, jotta se toimii oikein.