E2r

Miten käyttää oikea puutarhan työkalun

Puutarhanhoito voi olla tuulahdus oikeat varusteet

Puutarhanhoito voi olla tuulahdus oikeat varusteet. Koska on niin monia työkaluja vuonna markkinoille, se voi saada melko sekava valita kumpi on paras erä tiettyyn työhön. Relax! Tässä pikaohje miten käyttää oikean puutarha työkalu työhön.

  • Arvioida puutarhan tarpeisiin. Tarvitset joitakin perustyökaluja kiertää oman puutarhan. Sinun ei tarvitse paljon kohteita Storesta. Ennen kuin menet ulos ja ostaa, mieti mitä asioita haluat tehdä omalla pihalla. Pidätkö repot pieniä pensaita ja siirtää sen maahan? Oletko aina täytyy karsia erilaisia ​​kasveja kotonasi? Tarvitsetko työkaluja käsitellä rikkaruohot jotka itävät omassa puutarhassa? Jotkin työkalut voi kaksinkertaistaa velvollisuus, niin ajattele ennen kuin ostat.
  • Käytä lapio suurten tehtäviin. Lapio on pitkävartisel työkalu voitti pyöristetty pää. Sitä käytetään kaivaa ja siirtää suurempia määriä likaa ja maaperän. Käytä sitä kun olet tekemässä maiseman työtä puutarhassa tai kun haluat kaivaa reikä omalla pihalla.
  • Käytä lastalla päästä lähelle maanpintaa. Laastia on pieni laji lapio. Se on käsikäyttöinen työkalu, jonka avulla voit tehdä työsi lähellä maahan tai pöydälle pinnalla. Jos haluat kauha joitakin maaperän ja laita se pieni potti, lastalla on mitä tarvitset.
  • Käytä oksasakset eikä saksia. Viiniköynnöksille voit leikata oksia, oksat ja muodon pensaita. Onko se välttämätöntä puutarha työkalu, koska sen avulla voit hallita kasvua kasveja. Jos myös topiary, niin haluat olla oksasaha. Jos haluat lisää valvontaa, kuten silloin karsimisesta Bonsai, käytä pientä kädessä pidettävää oksasaha. Jos haluat trimmata pensasaitojen, sinun joissakin pidempi kahva.
  • Käytä kuokka pihalla. Jos sinulla on nurmikko, niin kuokka on oltava. Se helposti hajoaa maaperään, varsinkin jos haluat ilmasta maahan. Se myös vetää pois rikkaruohot maasta nopeasti.
  • Hanki rake liikkua lasin leikkeitä ja pudonneet lehdet. Rake on erityisen hyödyllinen syksy kun puut alkavat kääntyä lehtensä. Voit rake kasa käyttämällä hyvän pitkävartisel rakea. Jos sinulla on laaja alue työskennellä, valitse leveä rake. Jos sinulla on useita herkkä kasveja ja haluat enemmän ohjattavuus sitten kapeampi rake tepsiä.
  • Huolla työkalut. Riippumatta työkalu käytät, sinun täytyy huolehtia siitä. Jotkin työkalut voi maksaa melko vähän rahaa, joten hoidat investointeja. Pidä se poissa elementit ja puhdista se ennen varastointia viileässä ja kuivassa paikassa.


Miten käyttää oikea puutarhan työkalun. Arvioida puutarhan tarpeisiin.
Miten käyttää oikea puutarhan työkalun. Arvioida puutarhan tarpeisiin.

Ota aikaa kokeilla työkalua varastossa. Jokainen työkalu tuntevat eri jokaiselle henkilölle, joten valitse yksi, joka tuntuu miellyttävältä ja helppokäyttöinen sinulle.