E2r

Miten käyttää tislaus saada puhdasta vettä

Voit elää noin 8 viikkoa ilman ruokaa, mutta ilman vettä voi elää vain noin 4 päivää. Pelkästään osoittaa miten tärkeää vesi on ihmisille. On olemassa paljon prosesseja, jotka ovat tehneet nykyään, jotta keksiä puhtaalla vedellä. Tislaus on yksi niistä.

Miten käyttää tislaus saada puhdasta vettä. Kaikki höyry kuljetetaan jäähdytin jäähdytetään ja tuloksia tiivistymistä.
Miten käyttää tislaus saada puhdasta vettä. Kaikki höyry kuljetetaan jäähdytin jäähdytetään ja tuloksia tiivistymistä.

Prosessi tislaamalla vettä itse asiassa tehdään, koska sen tiedetään etuja. Ei vain se vapauttaa veden epäpuhtaudet kuten virukset ja bakteerit. Se tekee myös veden maun puhtaampaa ja puhtaampaa turvallinen ja luotettava tapa.

Tislausprosessi

Tislaus periaatteessa toimii antamalla veden haihtua ja sitten tiivistyä. Tässä yksinkertainen prosessi, vesi puhdistetaan. Tässä on askel-askeleelta prosessin miten tislaus puhdistaa vettä:

  1. Vettä tai likaista vettä, lämmitetään ensin.
  2. Kun se on saavuttanut kiehumispisteen, vesi automaattisesti haihtua.
  3. Vaikka vesi on haihtunut, se on höyryn muodossa. Tämä höyry siirretään sitten toiseen astiaan, jota kutsutaan jäähdytin.
  4. Tämän seurauksena kolmannen prosessin kaikki epäpuhtaudet on kiinteässä tilassa ja pysyy vedentislain tai kattilaan.
  5. Kaikki höyry kuljetetaan jäähdytin jäähdytetään ja tuloksia tiivistymistä. Tässä prosessissa höyry menee takaisin nestemäiseen muotoon, joka on vettä. Tämä lauhdevesi on nyt vapaa kaikista saasteista se on, kun se on ensin sijoitettu vedentislain.

Vaikka tislaus on laajalti tunnettu. Tislaamalla vettä kotona.
Vaikka tislaus on laajalti tunnettu. Tislaamalla vettä kotona.

On todella paljon järjestöjä, jotka rahoittaa Tislausprosessi veden vastauksena vesikriisi, että maailma on tänään. Jotkut virastot käytön edistämiseksi vain puhdasta vettä. Tämä on todella jotain mitä odottaa ja ei kannata pelätä. Tämä johtuu siitä, että on olemassa erilaisia ​​tapoja, miten voit distill vettä. Yllättävää kyllä, jotkut eivät vaadi kalliita laitteita. Tarkista seuraavat tapoja tislata vettä.

  • Tislaamalla vettä kotona - On totta, että voit tehdä ikioma tislattua ja puhdistettua vettä kotona. Mielenkiintoista, kaikki tarvittavat työkalut löytyvät omassa keittiössä. Tarvitset poltin, potti, kansi ja säiliö. Ensin täytyy lämmittää vettä potin poltin. Kun vesi alkaa kiehua, peitä kattila kannella. Sitten aika ajoin, voit kerätä toisessa säiliössä höyryt kansi. Vesi siirrät sen säiliö on jo tislattu, puhdasta vettä.
  • Solar edelleen tislaus - Tämä prosessi käyttää aurinkoenergiaa tislaamalla vesi. Auringon säteily on käytetty veden haihduttamiseksi tässä. Tällainen tislaus on hyödyllinen ja tehokas jopa saastuneen veden ja meriveden. Ei ole mikään ihme, miksi maissa, joissa veden kriisin tosissaan antaa varoja vahvistaakseen tätä menetelmää.

On olemassa vielä erilaisia ​​menetelmiä, jotka tehokkaasti toimi vedessä tislaus. Jotkut jopa ovat korkeampi energian lähde nesteen haihtumista.

Vaikka tislaus on laajalti tunnettu

Vaikka tislaus on laajalti tunnettu, tämä teko puhdistavaa vettä on edessään paljon kysymyksiä. Jotkut jopa sanovat, että tämä toiminta kohti vettä ongelmia ei ole niin tehokas, erityisesti clearing epäpuhtaudet vedessä. Kuitenkin tislaus edelleen yksi yksinkertainen mutta parhaita tapoja tarjota puhdasta vettä suurin osa maailman väestöstä tänään.