E2r

Miten käyttää rikkihappoa putkistojen puhdistuksessa

Yksi yleisimmistä ongelmista, että sinun täytyy käsitellä kotona on valua. Olipa kylpyhuoneessa tai tiskiallas, on paljon asioita, jotka voivat tukkia viemärin. Jos sinulla on edessään tukossa valua, yksi parhaista ratkaisuista on käyttää rikkihappoa poistaa tukkia. Tässä miten.

Miten käyttää rikkihappoa putkistojen puhdistuksessa. Ilmanvaihto.
Miten käyttää rikkihappoa putkistojen puhdistuksessa. Ilmanvaihto.

  • Ilmanvaihto. Ensinnäkin, sinun täytyy varmistaa, että olet toimivat hyvin ilmastoidussa tilassa. Jos olet kylpyhuoneessa, varmista, että jätät kylpyhuoneen oven auki ja ikkunat ovat auki. Jos olet keittiössä, myös varmistaa, että keittiön ikkunat ovat auki. Muista, että rikkihappo on erittäin vahva, ja on savu, joka voi ärsyttää sieraimet ja jopa aiheuttaa vähäistä päänsärkyä. Jos sinusta tuntuu, että rikkihappo on vastustamaton, älä epäröi käyttää tuuletin lisätä ilmaa huoneeseen.
  • Sovellus. Seuraavaksi sinun täytyy ottaa pullon rikkihappoa. On monia merkkejä saatavilla markkinoilla tänään. Sinun tulisi valita tuotemerkki, joka tarjoaa korkein pitoisuus rikkihappoa. Säästäväisyys Super Pro Acid on yksi parhaista vaihtoehdoista siellä, koska brändi tulee pitoisuuden jopa 95 prosenttia. Tällä hetkellä on olemassa muutamia muita merkkejä, jotka ovat jopa 95 prosentin pitoisuus. Ota ainakin kaksi kuppia ratkaisu ja hitaasti liuos kaadetaan tukossa viemäriin. Jos tukkeutunut viemäri on runsaasti kertynyt vettä, ehkä vielä yhden kupin rikkihappoa, koska liika vesi voi laimentaa liuos.
  • Odotusaika. Sinun täytyy sallia rikki työskennellä tukossa valua vähintään tunti. Tänä odotusaika, rikkihappo pehmentää tukkia ja nesteyttää lika joka usein sisältää paljon tukkia. Varmista, että jätät huoneen samalla rikkihapon työskentelee tukkia, koska haju voi vastustamaton. Varmista myös, että et anna lasten tai lemmikkieläinten mennä lähelle viemäriin. Lapset voivat leikkiä vedellä ja polttaa ihonsa, mutta lemmikit saattavat juoda tunkkainen vettä ja voi saada rikkihappoa myrkytyksen. Jos näin tapahtuu, ota heti sairaalaan, tai lähettää lemmikkisi eläinlääkäriin.
  • Teho käärme. Seuraavaksi otetaan voima käärme ja suoristaa sitä. Käytä valta käärme päästä syvyyksiin tukossa valua ja poista fragmentit tukkia että rikkihappo ei pystynyt korjata pois. Myös käyttää valtaa käärme kaapia pois lika, joka voi taas johtaa lian kerääntyä tulevaisuudessa.
  • Huuhtele. Mennessä käytät valtaa käärme, tunkkainen vesi yleensä valuu itsestään. Voit lopettaa viemärin puhdistus, yksinkertaisesti ottaa ämpäri lämmintä vettä yhdessä joidenkin astianpesu saippuaa, ja käyttää sitä huuhdella pois viime jäänteitä likaa.

Nämä vaiheet, sinun pitäisi pystyä puhdistaa viemäriin ja poista puukenkiä, käyttäen vain rikkihappoa.