E2r

Miten käyttää laiska tapa kevät puhdas

Jotkut ihmiset kokevat kevätsiivouksen terapeuttisesti

Jotkut ihmiset kokevat kevätsiivouksen kuin terapeuttista. Ei ole väliä kuinka terapeuttista kevätsiivouksen voi olla, mutta se on yleensä pelottava, kun näet kaikki sotku, että talvi on jättänyt jälkeensä. Näin voit tehdä joitakin kevätsiivouksen rikkomatta hiki.

Miten käyttää laiska tapa kevät puhdas. Jotkut ihmiset kokevat kevätsiivouksen terapeuttisesti.
Miten käyttää laiska tapa kevät puhdas. Jotkut ihmiset kokevat kevätsiivouksen terapeuttisesti.

  • Pölyämistä. Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun täytyy käsitellä, kun kevät koittaa on pölyä. Kun kevät tulee, olet tekemisissä sekä pöly on laskeutunut talvella ja pölyä, että putkahtaa esiin keväällä itse. Sen sijaan käyttää höyhenhuiskut kuitenkin helpompi vaihtoehto on käyttää hiustenkuivaaja. Varmista, että olet vain käynnistät hiustenkuivaaja pienimmällä asetuksella, varsinkin jos on paljon pölyä tehdä. Muuten hiustenkuivaaja saattaa palaa loppuun.
  • Imurointi. Kun olet Kaivoin pintojen ympäri taloa, seuraava askel on käsitellä pöly on laskeutunut lattialle. Sen sijaan keräilyyn kuitenkin helppo tapa on yksinkertaisesti ottaa imuri ja käyttää sitä poistaa pölyn. Jos haluat lattiapinnan puhtaana, voit valella lattian puhdistusaineella. Sen sijaan keräilyyn se kuitenkin yksinkertaisesti huuhtele saippuavedellä lattialle ja käyttää Shop Vac imeä pois kaikki vesi.
  • Liinavaatteet. Jos olet kyllästynyt jatkuvasti korvaa vuodevaatteet, kestää vähän aikaa korjata itse ennen nukkumaanmenoa. Pitämällä itsesi puhtaana koko päivän, voit säilyttää puhtaus teidän lakanat. Niin paljon kuin mahdollista, sinun pitäisi myös ottaa hieman suihkussa ennen kuin menet nukkumaan. Paitsi että tämä minimoi monta kertaa kun sinun täytyy vaihtaa lakanat, mutta suihkussa ennen nukkumaan myös alentaa kehon lämpötilaa, mikä tekee sinut uneliaaksi. Tämä on täydellinen insomniacs.
  • Minimointi ruokia. Jos astiat tuovat sinut alas, vaihtoehto, että voit tehdä, on yksinkertaisesti käyttää paperia levyt. Paperi-levyt voi olla tuhlausta, vaikka ne ovat biologisesti hajoavia. Parempi vaihtoehto on kattaa paperi-levyt vahalla levy lahtia. Näin sinun tarvitsee vain heittää pois vaha levyt, ja silti käyttää Paperilautaset toisen aterian. Itse asiassa, voit jatkaa paperin levyt niin kauan kuin vaha levyt pitää pahvilautasia kuiva.
  • Kuivausrumpu arkkia. Jos pyykki on ongelma, helppo vaihtoehto on yksinkertaisesti käyttää kuivausrumpu arkkia. Jos pystyt pitämään vaatteita suhteellisen puhdasta, niin sinun ei tarvitse laittaa ne läpi koko pesuohjelma. Sen sijaan, sinun tarvitsee tehdä, on yksinkertaisesti ajaa ne läpi kuivausrumpu, mukana kuivausrumpu arkkia. Niiden pitäisi olla riittävän puhdasta jälkeenpäin.
  • Kids. Lopuksi, varmista, että annat lapsesi auttaa sinua kevätsiivouksen. Lapset haluavat viedä asioita paljon, ja arvostavat mahdollisuutta auttaa sinua läpi talon. Sen sijaan, että liikkuvat asiat kuitenkin aseistaa ne pöly kankaalla. Voit myös pyytää heitä auttamaan sinua rake pihalla ja kerätä lehdet. Anna heille kohtelee jälkeenpäin motivoida heitä ja positiivisesti vahvistamaan tätä käyttäytymistä.

Kevätsiivouksen ei tarvitse olla tuskallisen vaikeaa. Kun nämä vaiheet, sinun pitäisi pystyä käydä läpi talon ja pihan ja jätä se spic ja span - tuntematta loppuun.