E2r

Miten kasvaa lehtimangoldit kotona puutarhassa

Lehtimangoldit on ihana kasvi istuttaa tahansa puutarhassa

Lehtimangoldit on ihana kasvi istuttaa tahansa puutarhassa. Tämä johtuu siitä, että se viihtyy hyvin useimmissa erilaisia ​​maaperän ja sääolosuhteet, että muut vihannekset eivät selviä in jäsen sokerijuurikkaan perheen lehtimangoldit on maukas kasvis, jota voidaan käyttää myös korvata pinaatti ja salaatin ja se on täynnä vitamiineja, jotka ovat A-, B-, C-, ja E, sekä magnesiumia, kaliumia, rautaa, mangaania, ja paljon kuitua. Nämä ravintoaineet auttavat pitämään kehon terveitä. Sekä sen lehdet ja varret ovat syötäviä mikä tekee siitä ihanteellisen paljon reseptejä, joko tuoreena kuten salaattia tai keitettävä suosikki lautasen.

Miten kasvaa lehtimangoldit kotona puutarhassa. Kun maaperän lämpötila on noin 50 astetta f, voit aloittaa istutus siemeniä.
Miten kasvaa lehtimangoldit kotona puutarhassa. Kun maaperän lämpötila on noin 50 astetta f, voit aloittaa istutus siemeniä.

Paras tyyppi lehtimangoldit olisi yksi voit viljellä oman koska voit antaa sille hoitoa se tarvitsee kasvaa kunnolla. Sitä paitsi, kun pinaatti, salaatti ja muut vihannekset eivät kasvaa tietyin edellytyksin, voit olla varma, että lehtimangoldit tekee varsin hyvin ja toimittaa sinulle erinomainen vaihtoehto. Tässä on, miten kasvaa tämä kasvi omassa puutarhassa:

  • Ostaa siemeniä. Ne ovat melko halpoja, luultavasti 1-2 dollaria paketin. Ennen kuin aloitat istuttaa siemeniä, se olisi parasta liota niitä noin 15 minuuttia lämpimässä vedessä. Tämä mahdollistaa nopean prosessin itämistä.
  • Kun maaperän lämpötila on noin 50 astetta f, voit aloittaa istutus siemeniä. Istuttaa noin puoli tuumaa syvä erottaa ne toisistaan ​​pari tuumaa. Voit istuttaa lehtimangoldit suoraan maaperään.
  • Jos haluat istuttaa sisätiloissa, voit tehdä samoin. Valmista tavallinen muovinen tasainen kontteja että toimenpide 10 20 tuumaa, joista jokaisella on oma pistoke. Jokainen pistoke on täynnä valamisen sekoitetaan, noin siemeniin kunkin. Taimet voidaan istuttaa omaan puutarhaan sängyssä, kun he saavuttavat korkeus on noin 3 tuumaa.
  • Aloita prosessi harvennus teidän taimet, jotta ne tilat välillä noin 5 tuumaa. Jos päätät, että haluat korjata ulko-kasvin lehdet, ne on sijoitettu välillä noin 8-10 tuumaa. Nämä kasvit eivät kovin hyvin suoraa auringonvaloa, mutta vähän varjoa ei oikeastaan ​​vaikuta niitä huonosti. Ne ovat vähän huoltoa liian mutta voit multaa ne komposti lisätä vielä enemmän ravinteita. Rakkolevä on hyvä tyyppi lannoite, liian.


Lehtimangoldit voi toimittaa runsas sato pitkään

Lehtimangoldit voi toimittaa runsas sato pitkään. Leikkaa ne oikein ja uudet lehdet alkavat uudelleen. Tämä tarkoittaa, että syöttö tämä kasvi kestää pitkään. Toinen etu kasvaa lehtimangoldit omassa puutarhassa on, että voit saada maistaa, jos sen tarjous, nuoret lehdet milloin haluat, koska ne ovat hyvin harvoin myydään paikallisissa kaupoissa. Tämä kasvi on käytännöllinen, terveellistä ja herkullista kasvis on joka puutarhassa.