E2r

Miten käsitellä korroosiota ongelmakohdat lämminvesivaraaja

7 yhteisiä paikkoja löytää korroosiota

Korroosio voi lamauttaa elämän vedenkeittimen ei väliä, jos sinulla on säiliö-tyyppi, kaupallinen tai aurinko veden lämmitysjärjestelmä. Opi jossa 7 ongelmakohdat vedenlämmittimet ovat ja miten suojata lämminvesivaraaja syövyttäviä elementtejä.

 1. Electric elementtejä. Galvaaninen korroosio tapahtuu, kun yksi metalli syöpyy, koska se on kosketuksissa toisen metallin. Tämä on korroosion useimmiten löytyy sähkö vedenlämmittimet. Sähkövastukset (lämpölevyt säiliön sisällä) on tehty teräksestä, kuparista tuppi. Kun sekä ulko-kupari ja sisempi teräksen perushinnat kastua elektrolyysin ja korroosion seurauksena. Jos korroosio jatkuu, lopulta elementti epäonnistuu lämmittämään vettä säiliöön. Jos vaihdat sähkö elementti ja syöpyminen vuoden sisällä, se on anodisauvan jotka on korvattava.

  Miten käsitellä korroosiota ongelmakohdat lämminvesivaraaja. Electric elementtejä.
  Miten käsitellä korroosiota ongelmakohdat lämminvesivaraaja. Electric elementtejä.

  Voit galvaanisen korroosion estämiseksi asentamalla sinkitty ammattiliittojen muovista nännit päälle säiliön. Muovisten ei kuulu galvaanista korroosiota. PB ja CPVC voi sopeutua useimmat metalliputkia.

 2. Anodit. Anodisauvat ovat välttämättömiä pitkän aikavälin terveys lämminvesivaraaja. Anodisauvan estää korroosio loput vedestä lämmittimen uhraamalla metallin sisällä tanko. Pohjimmiltaan jos toimi kunnolla, anodisauvan syövyttää sijaan lämminvesivaraajaan. Joskus anodisauvojen voi tulla kattaa erittäin kova kerros kalsiumkarbonaattia (ks. anodi tangot ). Tämä estää anodisauvan tekemästä työtään ja lämminvesivaraaja itse alkaa syöpyä. Ainoa tapa kertoa, jos anodisauva on katettu kalsiumkarbonaattia on poistaa se ja yritä taivuttaa sitä. Jos se taipuu helposti sitten anodisauvan ei ole enää käyttökelpoinen.
 3. Palotilan. Palotilan kaasu vedenlämmittimet ovat toinen ongelma paikka korroosiota. Ne olisi tarkistettava säännöllisesti korroosiota ja ruostetta. Voit tehdä tämän, ensimmäiset kaasu-ohjaimen PILOT. Irrota luukku ja sitten vedonpoistajalla (huppu päälle säiliö, joka kerää pakokaasut ja ohjaa heitä aukko) ja välilevy (tämä on sisällä savuhormin säiliön sisällä). Sinun täytyy käyttää taskulamppua tarkistaa sisällä savuputkeen mitään vesivahinkoja. Jos on ruostua soittaa putkimies mahdollisimman pian.

  Kaupallisessa vedenlämmittimet, sinun täytyy tyhjentää säiliön ja tarkista sisustuksen ruostumista. Jos se on läsnä, soita valmistajan huolto.

  7 yhteisiä paikkoja löytää korroosiota. Aiheuttamaa korroosiota pehmennettyä vettä.
  7 yhteisiä paikkoja löytää korroosiota. Aiheuttamaa korroosiota pehmennettyä vettä.

 4. Tuuletusputkissa. Toinen ongelma-alue kaasu vedenlämmittimet ovat tuuletusputkissa. Nämä putket yläpuolella lämminvesivaraaja ilmaa palavien kaasujen lämminvesivaraaja ulkopuolella. Ilmausjärjestelmään on lukuisia putkityömääräysten tarkat ohjeet ammattilaisille, joten älä yritä tehdä mitään työtä ilmausjärjestelmään itse. Yksinkertaisesti tarkistaa putket mistään ruostunut reikiä. Jos löydät, soita putkimies välittömästi. Sivutuote kaasut sekä käyttämättömät maakaasun paeta näitä reikiä ja viipyä alueella suoraan ympäröivä lämminvesivaraaja.
 5. Aiheuttamaa korroosiota pehmennettyä vettä. Veden pehmennys Poistaa tai reagoi kemiallisesti kova mineraaleja, jotta ne olisivat inertti. Yleisin vedenpehmennys aine on suola, joka voi usein aiheuttaa enemmän korroosiota ja kuluttaa anodisauvat nopeammin kovettumisen mineraaleja löytyy kovan veden. Jos olet pehmennettyä vettä, tarkista anodisauvojen vähintään kahden vuoden välein.
 6. Korroosiota kestävistä materiaaleista pelastus. Monet vedenlämmittimet nyt käyttää enemmän korroosiota kestäviä metalleja tai muita materiaaleja säiliön limakalvon sijasta terästä tai lasia. Jotkut näistä korroosiota kestävistä materiaaleista kuuluvat kupari, ruostumaton teräs muovi tai sementtiä. Jos olet huolestunut korroosio-ongelmia itse säiliön, voit asentaa säiliön valmistettu joitakin näistä korroosiota kestävistä materiaaleista.
 7. Aurinko veden lämmitin järjestelmiä. Tänään, aurinko-vesi lämmitysjärjestelmiin ovat poistaneet useimmat korroosio-ongelmia he kohtaavat aiemmissa versioissa. Eräs ongelma-alue, joka on tarkistettava kuitenkin on lämmönvaihdin. Sisällä nämä koneet on rasvainen lämmönvaihtofluidin joka ei valua kylmässä (vaikka se ei jäädy myöskään). Tässä tilanteessa ne voivat aiheuttaa syöpymistä, aurinko vedenlämmittimet olisi seurattava kylminä vuodenaikoina.