E2r

Miten karsia appelsiinipuiden

On olemassa erilaisia ​​syitä karsimisesta appelsiinipuun

On olemassa erilaisia ​​syitä karsimisesta oranssi puu. Tämä voidaan tehdä ohjata muodostumista oksat sen ensimmäisen vuoden aikana. Tämä voidaan tehdä myös, jos aiot siirtää kasvi toiseen paikkaan. Yleisin syy karsimisesta oranssi puu on tehdä se tuottaa enemmän hedelmiä. Jos sinulla on useita appelsiinipuutarhaan karsimisesta nämä antavat sinulle enemmän tuoreita oranssi hedelmiä, jotka voit poimia ja syödä milloin vain vuoden tai jopa myydä niitä ja tehdä rahaa.

Miten karsia appelsiinipuiden. Valmista asioita, jotka sinun täytyy.
Miten karsia appelsiinipuiden. Valmista asioita, jotka sinun täytyy.

Tässä ovat vaiheet, miten karsia oranssi puita.

  • Valmista asioita, jotka sinun täytyy. Nämä ovat peitellä ratkaisu, alkoholi, käsi oksasakset, tikkaat, Puusaha, käsineet ja pitkävartisel loppers. Varmista pukea käsineitä ennen karsiminen oranssi puita. Steriloida asioita alkoholia varmista, että ne ovat puhtaat, kun käytät sitä karsia teidän puu. Jos sinulla on karsimisesta enemmän kuin yksi puu, varmista siivota asioita ennen siirtymistä seuraavaan puuhun.
  • Päättää, milloin karsia puu. Paras aika karsia oranssi puu on kuukauden tai kahden kuluttua sen hedelmät kypsymisen kausi. Jos karsia puu, kun se ei ole sen hedelmiä kypsymistä kausi, se tuottaa vähemmän hedelmiä ja kestää kauemmin ennen kuin se alkaa tuottaa enemmän hedelmiä uudelleen. Jokainen lajike oranssi on oma kypsymisen kausi. Katso mitä erilaisia ​​oranssi olet niin tiedät paras aika karsia puu. Smith Orange ja Naveline voidaan karsia alkaa maalis-huhtikuussa, kunnes puu kukkii. Barnfield ja Lane Late voidaan karsitaan kesä-tai heinäkuussa, kunnes puu kukkii. Rhode Appelsiinit voi karsitaan kesä-, heinä-tai elokuussa, kunnes puu on kukinnan ja Valencia Late voidaan karsia alkaa syyskuussa tai lokakuussa, kunnes se on kukinnan.
  • Tarkista puu. Tarkista, mikä oksat poistaa puussa. Ne voivat olla oksia, jotka ovat jo kuolleet tai ovat jo kuolemaisillaan ja liikaa oksat rajan keskellä puu, joka estää auringonvaloa ja ilmaa läpi keskustan. Tarvitset myös tarkistaa osien vikoja ja hyönteisiä, jotka voivat vaikuttaa puun.
  • Karsi puu. Tuo kaikki asioita, jotka sinun tulee mukaasi. Aloita alaoksat. Leikkaa oksat, jotka ovat kuolleet, vikoja ja hyönteisiä sekä ne, jotka näyttävät epäterveellistä. Leikkaukset, että olet tehnyt ovat alttiita auringon. Tämä ei ole hyvä oman puun. Jos haluat estää tätä tapahtumasta, varmista tarjoamaan asianmukaista varjostusta osia, voit leikata varovasti leikkaamalla oksat näiden yläpuolella ja jättää tarpeeksi varjostusta. Kun tehdään oksat, jotka ovat ulottuvillasi, käytä tikkaita, jotta voit edetä leikkaamalla noita korkeampia oksia. Leikkaa muutamat oksista, jotka kattavat keskellä niin, että koko puun voi saada tarpeeksi auringonvaloa ja ilman, että se tarvitsee.


Karsi puu joka toinen vuosi. Tämä tekee oranssi puu tuottaa jatkuvasti enemmän tuoreita appelsiineja.