E2r

Miten istuttaa puun säiliössä

Istuttamalla puu astiaan voi olla vähän haastavaa, mutta se voidaan tehdä onnistuneesti. Tärkeitä ohjeita on noudatettava, kun istutus puu on tässä artikkelissa.

Vaihe 1

VALITSE puu:

Ensimmäinen ja tärkein tavoite on valita erilaisia ​​ja koko puu, joka haluat istuttaa potin. Kouluttaa itse puu valitset määrittää, jos se kukoistaa, jos istutetaan astiaan.

Valitse puu, joka tulee säiliöön (ei root pallo) siirtäisivät omaan potin. Monet puutarhamyymälöissä ja taimitarhat myydä puita ilman multapaakkuineen näinä päivinä.

Vaihe 2

VALITSE puita, jotka pärjäävät hyvin säiliöt:

  • Ikivihreät puut: Dwarf Alberta Spruce, Arborvitae, Bonsai Juniper, Arizona Kypros, Sininen kuuset, Yew ja muut.
  • Kukkivia puita: Magnolias, Kukinta Cherry, Holly, Crape Myrtle, Dogwood, Juneberry, Yellowwood, Gingko Maidenhair ja muut.
  • Lehtipuut: Red Japanin vaahtera, koivu, Locust, Valkoinen Koivu, vaahtera, Dwarf Korean lila, ja muut.
  • Hedelmäpuut: Sitruuna, lime, appelsiini-, mango, papaija

Vaihe 3

Miten istuttaa puun säiliössä. VALITSE puita, jotka pärjäävät hyvin säiliöt.
Miten istuttaa puun säiliössä. VALITSE puita, jotka pärjäävät hyvin säiliöt.

Valitse sopiva kontti:

Seuraava askel on ostaa potin tai kontti, joka sopii puu valitsemasi istuttaa. Jos suunnitelma on jättää puu sen potin loputtomiin, varmista potti on tarpeeksi suuri kannattamaan kypsä koko teidän puu. Jos olet valamisen puu siirtäisivät omaan puutarhaan tai takapihalle myöhemmin, säiliö voi olla hieman pienempi kuin tarvitaan täysikasvuinen puu. Sopivat astiat puita voidaan puusta, keramiikka-, muovi-, betoni-tai savea. Kaikki astiat täytyy olla reikiä pohjassa veden riittävä. Aseta pussitettu puu puinen jalusta mahdollistaa hyvän ilmankierron ja salaojitus.

Vaihe 4

ASETA keramiikka sirpaleiksi pohjalle astiaan:

Aseta sirpaleita keramiikka yli reikiä pohjaan astiaan. Näin varmistetaan, että kaikki hyvä kukkamullalla ei pese pois reikiä, kun puu on kasteltava. Tarpeen maaperän ravinteita oman puun myös menetetään, jos salaojitus reiät ovat liian suuria.

Vaihe 5

Valitse sopiva kontti. ASETA keramiikka sirpaleiksi pohjalle astiaan.
Valitse sopiva kontti. ASETA keramiikka sirpaleiksi pohjalle astiaan.

Kukkamullalla:

Ruukuissa tai muissa istutus säiliöt on täynnä luotettava kaupallinen valamisen maaperän, joka sisältää ravintoaineita puu tarvitsee. Valamisen maaperä ovat saatavilla puutarhanhoito keskuksissa ja usein päivittäistavarakaupan tai suuri halpahalleista. Pelkkää puutarha maaperän ei suositella, koska se yleensä sisältää tauteja muista vanhoja kasveja, jotka voivat tartuttaa puu.

Vaihe 6

Istutus puu:

Täytä säiliö noin neljäsosa on kukkamultaa. Poista uusi puu potin se tuli ja huolellisesti aseta se uuteen säiliöön. Olla varovainen säilyttää niin paljon maaperän ympäri juuret kuin mahdollista. Älä tuhoa mitään pieniä syöttölaite juuret, kun teet tämän, koska nämä pienet juuret tulee lopulta oksat teidän uusi puu.

Vaihe 7

CENTER puu kontti:

Varmista, että olet keskitätte puu kunnolla, koska et halua sitä etsimään outoa, kun se on istutettu. Paikka noin 1/2 jäljellä maaperän ympäri juuret, maantiivistyskoneet varovasti poistaa ilmataskuja. Lisää sitten loput maaperän ja jälleen tampata sitä varovasti ympäri. Jätä tarpeeksi tilaa yläosassa potin sijoittaa 3-4 tuumaa kaupallisten kompostin ympäri puun. Tämä top pukeutuminen auttaa pitämään kosteutta ja myös lisätä kauneutta äskettäin istutettu puu.

Vaihe 8

VESI JA lannoite:

Kun lisännyt maaperän ja komposti, vesi puu syvästi ensimmäisillä kerroilla. Sen jälkeen vesi säännöllisesti tarpeen oman ilmasto. Lannoittaa puu alkukeväästä kanssa hitaasti release lannoite pitää se mukava ja terve.