E2r

Miten istuttaa auringonkukkaa omassa puutarhassa

Auringonkukat ovat yksi helpoimmista kasveista kasvaa omassa puutarhassa

Auringonkukat ovat yksi helpoimmista kasveista kasvaa omassa puutarhassa. Ne lisäävät korkeutta, draamaa ja puhkeamisen värin tilaan. Nämä kauniit kukat tulevat eri korkeuksia ja tulevat keltainen, punainen tai oranssi väri. Se kasvaa nopeasti ja kukkii kestää muutaman kuukauden.

Miten istuttaa auringonkukkaa omassa puutarhassa. Aloita istutus keväällä.
Miten istuttaa auringonkukkaa omassa puutarhassa. Aloita istutus keväällä.

Jos haluat istuttaa auringonkukkaa omassa puutarhassa, pitää mielessä, että ne houkuttelevat lintuja omaan puutarhaan. Tässä opas pitää mielessä, joilla pääset alkuun.

 1. Aloita istutus keväällä. Jos asettaa siemenet noin huhti-toukokuussa, sinun pitäisi nähdä joitakin kukkia elokuussa tai kesäisin. Auringonkukat eivät tee hyvin kylmällä säällä, joten varmista mitään kylmää pakkaset ovat ohi.
 2. Valitse paikka omassa puutarhassa, joka saa paljon aurinkoa. Auringonkukat tarvitsevat paljon aurinkoa kasvaa ja kukkii se osoittaa kohti auringonvaloa, kun ne näyttävät.
 3. Selvitä millaista auringonkukkia haluat kasvaa. Valitse väri terälehtien haluat olla. Suosituin on keltainen, vaikka myös lajikkeiden oranssi ja punainen. Pick jos haluat kääpiö auringonkukat, jotka saavuttavat noin 16 tuumaa korkea tai korkea lajike. Tall niistä voi päästä korkeus enintään 12 metriä.
 4. Päätä jos istutan siemenet potin tai suoraan maaperään. Istutus auringonkukan siemenet pottiin avulla voit joustavasti liikkua kasvi. Jos haluat istuttaa suoraan maahan, muista, että auringonkukat voi kasvaa hyvin pitkä ja voi lopulta toimia varjossa muihin aurinkoa rakastava kasveja. Aseta siemenet lähelle aitaa tai postitse niin voit ankkuroida varret kun he kasvavat.
 5. Älä väkijoukko auringonkukkia. Ne kasvavat hyvin pitkä ja tarvitsevat tilaa. Tilava välillä kukkia, noin kaksi metriä toisistaan, myös varmistaa, että kasvit saavat riittävästi ravintoa maasta.
 6. Älä sijoita siemeniä liian alas maahan. Nämä kukat tekee hyvin, kun katettu tuuman tai kaksi maaperään.
 7. Pidä auringonkukansiemenet pois ruohoinen alueen oman puutarhan. Siemenet voivat olla myrkyllisiä ruoho, joten se on parasta istuttaa kukkia etäisyydellä kehä nurmikon. Sinun Toinen vaihtoehto on saada siemeniä kukka päänsä ennen palot alkavat avautua.
 8. Auringonkukat voi selvitä tahansa maaperään. Varmista kuitenkin, että maaperä on edelleen täynnä mineraaleja ja käytät hyvä maaperä.
 9. Vesi kasvit avokätisesti.
 10. Ota pois kaikki rikkaruohot ja kuolleet lehdet kasvi kasvaa.
 11. Pidä mielessä ei ole tarvetta käyttää kemiallisia torjunta-aineiden auringonkukat. Älä käytä näitä tuotteita lähellä auringonkukkia.

Kasvien nämä vähän huoltoa kukkia ja katsella niitä kasvaa nopeasti

Kasvien nämä vähän huoltoa kukkia ja katsella niitä kasvaa nopeasti. Auringonkukat ovat loistava vaihtoehto aloittelijalle puutarhurit vain opettelet ja haluavat nopeita tuloksia. Tutustu kauneus auringonkukat ja istuttaa joitakin omassa puutarhassa tänään.