E2r

Miten hoitaa kirsikka tietokoneen työpöytä

Cherry on ensiluokkainen Euroopan lehtipuu, joka on luonnollinen loistaa valo, kultainen sävy, jos se on uusi pala. Kuten kirsikkapuuta altistuu valolle, se muuttuu tumma, punaruskea. Jos olet ylpeä omistaja kirsikka tietokoneen työpöytä, niin sinun on oltava tietoisia tapoja hoitaa sitä ja varmistaa, että sen kauneus kestää ikuisesti. Näin:

  • Käytä liinaa kuin kansi ennen kuin laitat tietokoneen varusteet ja tarvikkeet päälle. Tiedätte varsin hyvin, että näyttö, CPU ja näppäimistö olla teräviä reunoja, jotka voivat naarmuttaa pintaa desk. Lisäksi sekä seurata ja CPU ovat raskas tarpeeksi upottaa jälkensä päälle desk, kun jäljellä siellä pitkään. Jos et halua kattaa koko työpöytä liinalla, koska olet liian ylpeä keuliminen kirsikka työpöytä, niin ainakin laittaa pyöreä pala kangasta pohjan alle näytön ja suorakulmainen kangas alle CPU ja näppäimistö. Näin voit suojata desk salaamatta sitä.
  • Käytä lasinaluset laseja tai mukeja. Se estää veden renkaat syntymisen. Jos se, kostealla liinalla pyyhi se pois. Tai hakea ei-geeliä hammastahnaa merkit pyyhi se pois kostealla liinalla.
  • Älä säilytä kirsikkapuuta paikassa, joka on liian kuiva. Yli-kuivaus kirsikkapuuta voi aiheuttaa halkeamia ja heikentää työpöytä. On ilmankostutin kotona ja käyttää sitä ainakin kerran päivässä talvikaudella. Vaikka aikana kuuma kausi, ilmastointi on on pitää ilma liian kuiva kirsikka tietokoneen työpöytä.
  • Käytä huonekalujen kiillottaa. Jos haluat säilyttää luonnon kauneutta kirsikkapuuta, pyyhi työpöytä huonekalujen kiillottaa joka kolmas neljään kuukauteen. Älä käytä lakka on vahaa tai silikonia sisältöä, koska tämä voi vahingoittaa luonnollisen lopputuloksen puun.
  • Korjaus leikkauksia ja halkeamat. Käytä tippa jodia, joka on lähellä varjossa desk. Anna kuivua ja pyyhi pois ylimääräinen. Käytä huonekalujen kiillottaa sekoittaa kaiken.
  • Puhdista desk pitää pölyn kertyminen halkeamia erityisesti sen hienoja yksityiskohtia. Käytä pala kuivalla kankaalla desk puhdistaa. Tai voit myös kostuta liina lempeä, ei-emäksinen saippua. Käytä pehmeää kangasta, ei karkea, pensaikkoa kaltainen laji koska se vain aiheuttaa enemmän naarmuja.

Miten hoitaa kirsikka tietokoneen työpöytä. Käytä liinaa kuin kansi ennen kuin laitat tietokoneen varusteet ja tarvikkeet päälle.
Miten hoitaa kirsikka tietokoneen työpöytä. Käytä liinaa kuin kansi ennen kuin laitat tietokoneen varusteet ja tarvikkeet päälle.

Muista, että kolmen tai neljän kuukauden huolto on paljon tehokkaampia säilyttää luonnon kauneutta huonekalut kuin kerran vuodessa perusteellinen puhdistus. Kauemmin kestää ennen puhdistusta uudelleen, enemmän lian joka kolo huonekaluja. Tämä tekee puhdistusta paljon vaikeampaa kuin jos teet sen joka kolme tai neljä kuukautta. Lisäksi on olemassa vaikeita tahroja, joita ei voida poistaa, jos kuivua useita kuukausia, toisin kuin silloin, kun välittömästi korjatuksi. Lisäksi pitää desk suoralta auringonvalolta.