E2r

Miten hoitaa hedelmäpuita

Hedelmäpuita voi tarjota herkullista ja ravitsevaa ruokaa, jos hoidettava asianmukaisesti. Jopa yksi puu istutetaan omalla takapihallaan tuottaa syötäviä hedelmiä käyttämällä muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä.

Miten hoitaa hedelmäpuita. Säännöllisesti liota juuret veteen.
Miten hoitaa hedelmäpuita. Säännöllisesti liota juuret veteen.

Eri tapoja hoitaa hedelmäpuita:

  • Säännöllisesti liota juuret veteen. Rain yleensä tarjoaa tätä palvelua, mutta aikana kuiva oikeinkirjoituksen se on jopa voit runsaasti kostuttaa maahan puun ympärille. Hedelmät tarvitsevat paljon vettä kääntää mehukas ja kun puu voi itsenäisesti kerätä oman kosteuden sen laajamittaista juuret, säännöllinen kastelu voi olla hyötyä, varsinkin jos pintamaa on kuiva.
  • Toimitamme multaa. Kate auttaa kosteuttavat maaperän taas vastustavat rikkaruohojen kasvua. Aloita siistitään tilaa jopa kahdeksan metriä rungosta puun ympärille. Tasaisesti multaa syvyyteen neljästä kuuteen tuumaa, kun taas huolellisesti väli sen kahden metrin päässä takakonttiin. Laita lopuksi kiven reunus multaa pitää sen leviämisen.
  • Leikata pois epäterveellistä oksat. Nämä oksat voivat tartuttaa muita taudin tai tuholaisen. Sinun pitäisi myös karsia oksia, joka joutuu kosketuksiin muiden sektorien, mikä vähentää liiallista rasitusta puun aineenvaihduntaa.
  • Tuholaisten ja tautien. Paras aika lopettaa tartuntoja on varhaisessa vaiheessa, ennen kuin se kasvaa käsistä. Tarkista säännöllisesti satunnainen lehdet ja oksat ulkoisia vaurioita tai infektio. Torjunta-aineiden käyttö aikana lepotilassa aikana niin pitkäjänteisesti torjunnassa tuholaisia. Voit myös suihkuttaa lepotilassa öljyä koko puu talvella tukahduttaa kaikki jäljellä tuholaisten tai niiden munia. Myrkytön tekniikoita ovat manuaalinen poisto tuholaisten tai huurtumisen lehdet ja oksat veden ja hyönteisiä sekä sieniä saippua. Lopuksi, mikään ei voita saada Tuholaisten heti alussa istuttamalla tuholaisten kestävien lajikkeiden maaperä.
  • Poista epäkypsä hedelmiä. Tämä menetelmä parantaa hedelmien kokoa ja vaalentaa hedelmien kehittymisen oksat niin, että ne eivät katketa. Salli etäisyyttä suurempia hedelmiä, kuten omenoita ja persikoita; pienemmät kasvaimet, kuten kirsikoita ja viikunoita ei tarvitse ohentaa. Puut yksi keskeinen runko kasvaa koko huipulle on poistettu hedelmä, joka voi taipua, että runko.
  • Pidä mehiläisiä ympäri. Mehiläiset ovat luonnon paras pölyttäjiä, jotka kannustavat puita kasvaa paljon hedelmiä. Vievät mehiläishoidon paitsi pölyttää teidän puu, mutta tuottaa omia hunajaa tarjontaa. Jos mehiläisvahaa ei ole tulevaisuuden, voit kokeilla käsi varttaminen, tai manuaalisesti pölyttävät kukkia.
  • Vastusta soveltamalla lannoitteita. Vasta kun huomaat vaaleat lehdet ja heikko kasvu tulisi käyttää niitä. Käytä lannoitteiden korkea typpipitoisuus kantamista puita.

Salli hedelmät kypsyvät silti roikkuu puusta, antaa heille niin paljon sisäistä kosteutta ja ravinteita, kunnes on aika poimia niitä. Älä ylläty, jos hedelmäpuu vaatii vain vähän hoitoa, vain muutaman nykäisyjä kasvaa oikealla tavalla tarvitaan teidän.