E2r

Miten hallita puun juuret viemäriputket

Ottaa kaunis lehtien omassa puutarhassa voi auttaa kaunistaa kotisi

Ottaa kaunis lehtien omassa puutarhassa voi auttaa kaunistaa kotisi. Se voi myös edistää rento ilmapiiri. Kukapa ei muistaisi viettää laiska kesällä iltapäivisin varjossa puita takapihalla? Puut tarjoavat varjoa, ja ne pitää ilman puhtaana.

Miten hallita puun juuret viemäriputket. Ottaa kaunis lehtien omassa puutarhassa voi auttaa kaunistaa kotisi.
Miten hallita puun juuret viemäriputket. Ottaa kaunis lehtien omassa puutarhassa voi auttaa kaunistaa kotisi.

On kuitenkin yksi ongelma, jolla puita omalla pihalla-juuriaan voi kasvaa omaan viemäriputket. Jos huomaat Peitä nenä reeking hajuja pihalla, niin viemäriputket on todennäköisesti puhkaista puiden juuria.

Hallinta puun juuret viemäriputket edellyttää määritettäessä ongelman syy, punoitus sitä, ja hoitavan oman viemäriputket noin vuoden, jotta juuret eivät päästä uudelleen.

Mitä tarvitset:

  • Viemäri kamera
  • Sanafoam vaporooter
  • Kuparisulfaattia
  • Korkeapaine vesi blaster
  • Paljon vettä

Ehkäisy

Ehkäisy. Kuparisulfaattia.
Ehkäisy. Kuparisulfaattia.

Ennaltaehkäisy. Paras puolustus vastaan ​​ottaa juuret omassa viemäriputket ensinnäkin on käyttää PVC-putket. Ikääntyneiden kodeissa saattaa kuitenkin vielä olla käytössä keramiikka viemäriputket, jotka ovat alttiita rikkoutuminen puiden juurien kasvua, joka voi ulottua pitkälle maahan. Kuitenkin vaihdettaessa Viemäriputket PVC on melko kallista ja hankalaa. Jos et ole valmis kantamaan tämän kustannuksiin, voit tutkia eri vaihtoehtoja.

Kuparisulfaattia

Kuparisulfaattia. Yksi tapa hoitaa juuret omassa viemäriputket on huuhtelemalla kuparisulfaattia kiteitä läpi valua. Kuparisulfaatti auttaa tyhjentää tukos teidän viemäriputket, ja myös tappaa mitään hajua aiheuttavia bakteereja. Sinun olisi yleensä tarvitaan kaksi kiloa kuparia sulfaatti per hoito. Mittaa noin kuppi kupari sulfaatti ja pudota nämä osaksi vessanpytyn. Huuhtele wc, ja laittaa enemmän kiteiden kunnes olet 2 kg astia. Kun säiliö on tyhjä, pitää huuhtelu wc useita kertoja varmista kiteet läpi viemäriputket perusteellisesti.

Käsittelyn jälkeen, sinun pitäisi varmistaa oman kylpyhuoneen tuuletus on riittävä. Saatat pitää lähteä kotiin muutaman tunnin, jotta hengittäminen mahdollisesti tukahduttava savu.

Toista tämä joka toinen kolme kuukautta varmistaa puiden juuret eivät kasva takaisin omaan viemäriputket.

Viemäri kamera

Viemärien kamera. Jos haluat hakea apua ammattilaisilta, putkimiehet voivat käyttää laitetta kutsutaan viemäri kameran silmämääräisesti jossa puun juuret ovat esittäneet itsensä. Tämä on pohjimmiltaan CCTV kamera kiinnitetty putkeen, joka voi käärme läpi viemäriputket ja viemäriputket. Teknologia käyttää myös menetelmää paikantaminen kamerapää, joten putkimiehet tietää, mitä tarkka paikka viemäriputket ovat jaettu juurineen. Kun he pystyvät tunnistamaan ongelman lähteen, voit käyttää useita ratkaisuja vastaan ​​puiden juuria.

Painevesi

Painevesireaktori. Ensimmäinen ratkaisu on ampua hyvin paineistettua purojen vettä teidän salaojitus ja viemäriputket. Tämän pitäisi tyhjentää pois kaikki roskat ja juuret linjat.

Kaupalliset kemikaaleja. Lisäksi räjäytys vettä viemäriputket, voit käyttää myös kaupallisia ratkaisuja, kuten "Vaporooter", joka on tehty kasviperäisten ratkaisuja leikattu pois puiden juuria.

Leikkaaminen puu ja kasvin juuret ja varret todella kannustaa enemmän kasvua. Joten sinun pitäisi odottaa, että juuret palaamme viikkojen ja kuukausien kuluttua hoitavan oman viemäriputket mitään näistä ratkaisuista. Sinun siis täytyy toistaa hoitoa joka toinen kolme kuukautta eli noin vuoden, kunnes juuret ovat täysin hallinnassa.