E2r

Miten estää ruostumista veden lämmitin

Päivitys muovitettujen nännejä


Mitä muovitettujen Nännit ja miksi heitä tarvitsee?

Pipe nännit ovat pieniä liitos, joka yhdistää kaksi putkea. Monet Putkien nännit ovat valmistettu messingistä tai kuparista, koska nämä metallit ovat "jalo" metalleja. Tämä tarkoittaa, että messinki ja kupari eivät ole kemiallisesti reagoivat hapen kanssa-syy korroosion tai ruostumista-niin paljon kuin muita metalleja tehdä (kuten teräs). Kuuman ja kylmän veden linjat päälle vedenlämmitin on yleensä valmistettu messingistä tai kuparista. Valitettavasti useimmat vedenlämmitin Säiliöt ja putket on valmistettu teräksestä. Jos nämä erilaiset metallit kosketa toisiaan, messinki tai kupari todella edistää ruostumista päälle terässäiliö kun messinki tai kupari jää ruoste vapaa.

Miten estää ruostumista veden lämmitin. Mitä muovitettujen nännit ja miksi heitä tarvitsee?
Miten estää ruostumista veden lämmitin. Mitä muovitettujen nännit ja miksi heitä tarvitsee?

Tämän ongelman ratkaisemiseksi, eriste ammattiliitot ja muovitettujen putkien nännit keksittiin. Jos lämminvesivaraaja järjestelmässä on vain kupari tai messinki putki nännit koskettamalla teräs säiliö, vaihda ne muovitettujen nännit välittömästi. Älä hätäänny vaikka. Ei pitäisi olla vakavia syöpymisvammoja teidän vedenlämmitin ellei lämminvesivaraaja on aivan uusi tai vain muutaman kuukauden ikäinen.

Asennus

 1. Kiinnitä muovitettujen putki nippa sekä kuuma ja kylmä vesi linjat missä putket työntyvät seinästä.
 2. Kiinnitä toinen sarjan muovitettujen nännit lämminvesivaraajan itse missä kuuma ja kylmä vesi linjat yhteyden terässäiliö.
 3. Seuraava asennus kupari flex-liittimiin kuumaa vettä linjan seinästä vedenlämmitin säiliö. Tee sama kylmän veden viiva. Perustettu lämpöloukuilla tässäkin lisätä lämminvesivaraajan lämmitys tehokkuus (ks. Shrink teidän sähkölaskut ). Kiinnitä adapterit kupariputkien
 4. Jos sinulla on affiniteetti LVI voit myös asentaa luistiventtiilit teidän kuuma ja kylmä linjat kun asennat muovitettujen nännit. Käytä messinki luistiventtiilit ja asenna ne muovitettujen nännit liitetty lämminvesivaraajaan säiliö. Liitä sitten kuuman ja kylmän veden linjat luistiventtiilit. Tämä antaa sinulle valvoa veden rivit vedenlämmitin yhteyden itse. Voit asentaa lämpöloukuilla tässäkin jossa muovitettujen nännit on asennettu. Palkata ammatillinen putkimies tehdä tätä.
 5. On olemassa useita muita paikkoja saatat joutua asentamaan muovitettujen nänni.
  • Kytke yksi T & P (lämpötila ja paine) venttiili estää ansastusta veden venttiilin sisälle. Tämä ei ole olennaista, että toiminta vedenkeittimen, mutta se on varokeino niin, että vesi virtaa vapaasti T & P venttiilin.
  • Sinun tulisi myös käyttää muovitettujen nänni jos asennat yhdistelmä anodisauva (ks. Anodi tangot ).
  • Lopuksi, jos sinulla on tai haluat asentaa kaareva nousuputki sisällä vedenlämmitin, tarvitset 3inch pitkä muovitettujen nippa liittää kaareva nousuputki on lämminvesivaraajan itse (ks. tietämään enemmän dip putket ).