E2r

Miten elinsiirron taimet

Puutarhanhoito on toimintaa, että monet pitävät terapeuttista ja hauskaa

Puutarhanhoito on toimintaa, että monet pitävät terapeuttista ja hauskaa. Paitsi muuntaa tylsää nurmikon osaksi upea puutarha, istutus ei tullut paljon hyötyä! Yksi, saat tehdä oman osuutesi auttaa säilyttämään luontoa ja kaksi, sen avulla voit säästää lähiruokaa kasvavat ulos oman!

Oletko kiinnostunut uudelleenistutusten taimet kuten hedelmiä tai vihanneksia

Oletko kiinnostunut uudelleenistutusten taimet kuten hedelmiä tai vihanneksia? Vai haluat vain kokeilla käsi uudelleenistutus kukka siemenet? Jos näin on, sitten lukea selvittää miten.

  • Tarkista siemenet. Kasvit on erilaiset tarpeet. Osa niistä vaatii jatkuvaa hoitoa ja huoltoa vaikka jotkut niistä eivät. Tomaatin taimi, esimerkiksi, vaatii lämpöä ja kaali taimi ei. Voit olla turvallisella puolella, se on parasta tarkistaa kunkin siemen, joka haluat istuttaa ja suunnitella istuttamisen aktiviteetista keväällä. Kun saat selkeä käsitys siitä, mitä kasvi saada, käydä paikallisessa lastentarha ja ostaa siemeniä, jotka haluat.
  • Valmistautuminen taimet. Taimet ostettu lastentarhat ovat helpompi elinsiirtoa kuin ne, jotka ovat paljasjalkainen. Ensinnäkin taimitarhan ostettu taimet tulevat ohjeet siitä, milloin ne on istutettu. Kuitenkin kehitettyyn taimet, se voi olla hieman monimutkaisempi. Molemmissa tapauksissa, vaikka se on erittäin tärkeää tietää, kun voi replant niitä. Tämä johtuu siitä, jotta siemeniä kasvamaan hyvin, ne on ensin ehdollistettu tarpeeksi sopeutua ympäristöön uuteen kotiinsa. Uudelleenistutus niitä liian aikaisin voi johtaa kuolemaan, kun laitat sen pois myöhemmin voisi tehdä uudelleenistutus ei ole enää mahdollista. Totisesti, täydellinen ajoitus on saavutettava. Yksi hyvä keino tietää, jos taimet ovat valmiita elinsiirtoa on tarkistamalla niiden lehdet-tai tarkemmin sanottuna niiden oikeaa lehteä. True lehdet ovat lehdet, jotka ovat kirkkaan vihreät ja merkki siitä, että fotosynteesi on jo tullut voimaan. Tarkista ainakin 3-4 kappaletta totta lehti, joka takaa, että taimet ovat valmiita elinsiirtoa. Se myös tarkoittaa, että taimet ovat valmiita "kovettaa pois." "Harden off" on prosessi, jossa otat taimet ulos, jotta ne voivat paistatella auringonpaisteessa tietyn ajan. Aloitat laittamalla ne pois hyvin varjossa päivällä ja laittamalla ne sisällä yöaikaan. Kolmen päivän kuluttua, voit lisätä altistusta auringonvalolle viemällä ne hyvin valaistussa tilassa puolen päivän ja ottaa ne takaisin sisään jäljellä puolet. Tee tämä viisi päivää ja loppuviikosta, voit vihdoin jättää ne ulkopuolelle.
  • Istuttamisen taimia. Kun taimet ovat onnistuneesti kovettunut pois, voit nyt replant niitä. Etsi hyvä alue heille tarkoittavat, alue, joka on hyvin tuuletettu, lannoitettu ja valutettu. Valmistella maaperää lisäämällä se noin 15 tuumaa paksu kompostia. Kun valmis, vettä maaperän ja täysin likomärkä. Hanki taimet ja valmistella heitä sekä kastelemalla jokainen taimi erikseen. Ota yksi taimi kerrallaan ja poista se sen pakkaus napauttamalla pohjassa kunnes se budges. Varovasti kampa juurilleen käyttö sormet löysää solmua ulos. Kun olet valmis, kaivaa reikä, joka on kaksi kertaa suurempi kuin juuri ja aseta taimi sisällä. Täytä reikä ja paina pitää maahan yritys. Jatka uudelleenistutus muut taimet noin 2-3 metrin välein. Viimeistele kastelemalla niitä avokätisesti.


Onnittelut uuden laitoksen sängyssä

Miten elinsiirron taimet. Valmistautuminen taimet.
Miten elinsiirron taimet. Valmistautuminen taimet.

Onnittelut uuden laitoksen sängyssä! Muistathan, että taimet ovat hauraita ja äärimmäisen huomiota olisi kiinnitettävä niihin. Peitä ne kanssa kupit ankarina kausi suojella heitä. Aina olla kärsivällinen ja valmistautua haltioissani kun näet ne kasvavat niin hyvin!