E2r

Miten arvioida kirvesmiehen työ

Arvioidaan puusepän työ merkitsee huomioon kun sijoittaa hankkeeseen, sekä saada karkea kuva siitä, kuinka paljon tullaan käyttämään materiaaleja, laitteita ja työvoimaa. Arvioidaan puusepän työ säästää paljon rahaa ja aikaa loppuun ja auttaa tekemään kirvesmiehen työ helppo talousarvioon.

Saat vinkkejä arvioida kirvesmiehen työ, noudata alla olevia ehdotuksia.

  • Tapaa asiakas. Kokous asiakas on tärkein tekijä puusepän työtä. Ellet erikoistuneet tietyntyyppisen puusepän työtä, eri asiakkaiden tarkoittaa erilaisia ​​puutyöosaamisen. Sinun täytyy selvittää, mitä asiakas haluaa tehdä ja pyydä häntä varten yksityiskohtia koskevat kirvesmiehen työ saada hyvä arvio siitä, kuinka paljon veloittaa työtä. Kysy asiakas jos on tietty aika, että hän haluaisi osoitetut hankkeen miten suuri projekti on, ja jos työ tarvitsee muita yksityiskohtia, kuten ylimääräisiä työntekijöitä tai lisäyksiä työn. Tapaaminen asiakkaan paikassa, jossa kirvesmiehen työ on myös antaa sinulle mahdollisuuden tehdä mittauksia työtä.
  • Selvittää työvoimakustannusten. Vaikeampi kirvesmiehen työ, suurempi palkka olisi. Sinun työvoimakustannukset olisi kilpailukykyinen muiden puuseppien koska asiakas todennäköisesti vei muihin arvioihin siitä puuseppiä muista kuin itseäsi. Sinun työvoimakustannusten on oltava realistisia teidän todellisia tarpeita työmiehen mutta miellyttävä tarpeeksi asiakas on valmis maksamaan työvoimakustannukset.
  • Mieti kun tarvitset työtä. Jos lataat puusepän työpaikkoja tunnin, sinun täytyy harkita ajan investoinut asiakkaan kirvesmiehen työ. Ole realistinen, kun se tulee aika, koska asiakas ei olla tyytyväisiä, jos hanke kestää kauemmin kuin sinä ehdotetaan, joka saattaa päättyä kiista maksu. Voit saada hyvä arvio siitä, kuinka paljon aikaa suorittaa hankkeen olisi tutkimalla muita hankkeita, jotka ovat samankaltaisia ​​yksi uusi asiakas on sinulle ja selvittää, kuinka paljon aikaa kului voit homman. Voit viitata aiempaan kirjaa menneisyyden puusepän töitä otit, tai jos et ole tehnyt vastaavia kirvesmiehen työ, katso edellinen kirjaa muiden puusepän työtä, jotka ovat samaa luokkaa kuin itseäsi.
  • Luettele tarvittavat materiaalit työtä. Materiaalit kirvesmiehen työ on arvioida määrä, hinta ja tarvittaessa toimitusaika. Luettelo kaikista materiaaleista sinun on täytettävä puusepän työtä ja tehdä arvio määrästä materiaaleja ja niiden hintoja. Jos saat materiaalit itse, sinun täytyy tekijä jäävistä toimittamisen arvio kirvesmiehen työhön.


Miten arvioida kirvesmiehen työ. Selvittää työvoimakustannusten.
Miten arvioida kirvesmiehen työ. Selvittää työvoimakustannusten.

Arvioidaan puusepän työ voi olla jokseenkin ja erehdyksen työtä, mutta se on hyvin arvoinen aikaa, jos haluat olla ammattimainen puuseppä, että asiakkaat otetaan vakavasti. Käytä vihjeitä edellä opas auttaa sinua arvioimaan kirvesmiehen työ.