E2r

Miten arvioida maiseman ylläpitokustannukset

Säännöllinen huolto on velvollinen pitämään maiseman etsivät parhaimmillaan ympäri vuoden. Huolto tarkoittaa leikkaus pensaat, niitto ruohoa, kitkeminen ja lannoitus kasveja. Jos sinulla on aikaa tehdä työtä omalla, olet onnekas, koska se tarkoittaa säästöjä sinulle. Mutta jos olet kiireinen työ tai yritys et halua viettää levätä tunnin tekevät puutarhanhoito työtä, voit vuokrata ammatillinen puutarhuri tai maisema henkilö ylläpitää nurmikon. Tämä tietenkin edellyttää kuluja teidän. Arvioida maisema ylläpitokustannukset, tässä on muutamia ohjeita, että saatat löytää hyödyllistä:

  1. Mittaa oman maiseman. Sisällytä jalkakäytävät ja polkuja. Muistiin mittaukset paperille. Jos pihasi on istutettu puita ja pensaita, voit yhtä hyvin sisällyttää tämän alan oman arvion.
  2. Laske puita omalla pihalla. Harkitse niiden korkeus ja massa. Huomioi myös paksuus lehdet, eri alojen (massiivinen ja kova tai pehmeä ja notkea) ja kuolleet oksat, jotka on leikata alas.
  3. Selvitä myös mikä paikkoja on istuttaa uudelleen puita tai kukkivia kasveja. Tunnista nämä alueet laittamalla merkki jokaiselle niin tiedätte vain yksi katse mitä tehtäviä määrittää landscaper.
  4. Nyt katsomaan sinun ruukkukasvit. Kasvilajia yleisesti istutettu ruukkuihin ovat ruusut, koiranputkea ja muita kukkivia kasveja. Laske nämä kohteet. Jos ne on järjestetty riveihin, voit luokitella ne rivit, mutta sinun täytyy harkita pituus kunkin rivin.
  5. Arvioida tarvittava aika leikata tai leikata nurmikon. Pohjaksi arvioidaan uudelleen nurmikon koosta. Jos sinulla on aiempaa kokemusta ylläpitää nurmikon itse, sinulla on jo idea tuntimäärä tarvitaan työtä. Puutarhurit ja viherrakentajien maksaa tunti.
  6. Consult landscaper ja keskustella hänen kanssaan arvioidut kustannukset teidän maisemanhoito. Anna hänen tehdä oman arviointinsa. Jos olet tehnyt oman arvionsa, voit tinkiä kustannuksista täyttämällä pitkin kustannusarvioita te molemmat tehty. Jälleen, toteavat että standardi maksu maisemasuunnittelun on 50 dollaria per tunti. Joten jos se kestää häntä neljä tuntia tekemään työtä, sinun täytyy pulittaa yhteensä 200 dollaria. Jos huolto vaatii enemmän ihmisiä työhön, landscaper täytyy palkata avustajia, niin se tarkoittaa, lisätään maksuja. Tässä tapauksessa voi solmia sopimuksen kanssa landscaper. Aseta yleinen hinta koko ylläpitokustannuksia ja anna hänelle palkata omaa avustajaa, omalla kustannuksella tietenkin.
  7. Ovat kustannukset materiaalit ja työkalut, joita käytetään huoltotyöt. Maisemasuunnittelun todella on omat työkalut, mutta joskus ne pyytävät lisämaksuja käyttää omia materiaaleja.

Miten arvioida maiseman ylläpitokustannukset. Mittaa oman maiseman.
Miten arvioida maiseman ylläpitokustannukset. Mittaa oman maiseman.

Vaikka sinulla on oma arvio oman maiseman ylläpitokustannukset, sinun pitää vielä keskustella yksityiskohdista todellisten kustannusten kanssa landscaper. Älä oleta, että omaa Valistunut arvaus vastaa todellista palkkiot henkilön aiot palkata tehtävään, sillä aina tulee olemaan joitakin eroavaisuuksia kuin varsinainen työ suoritetaan.