E2r

Kuinka valmistautua taloudessa pois kaupungin vieraille

Joten sinulla on joitakin pois kaupungista vieraita tulossa yli jäädä muutaman päivän. Aika saada talon valmis vastaanottamaan vierailijoita. Näin voit valmistautua saapumista niin kotona on valmis viihdyttää ja palvella sinua pois kaupungin vieraille.

  1. Selvitä tarkat päivämäärät teidän vieraat saapuvat ja kuinka kauan vieraat oleskelevat. Selvitä, kuka on tulossa pitkin, joten voit tehdä henkilöstömäärän ja valmistautua tarpeeksi vuodevaatteet kaikille. Lähetä osoitteesi, yhteystiedot ja ohjeet kotiisi. Voit lähettää sivulla Google Maps, joten ne eivät ole vaikea löytää kotiin.
  2. Hanki talon siivottu. Suorita pölynimuri koko talon. Onko nopea pölyä huonetta, erityisesti viihdyttävä kuten oleskelu-ja ruokailutilat, ja tietenkin vierashuone. Tyhjennä sotkua ja piilottaa sen, jos vieraat eivät näe sitä.
  3. Valmista huoneessa ojentaen puhtaat lakanat ja vuodevaatteet. Jätä erittäin paksu viltti. Avaa ikkunat ja ilmaa pois huoneesta. Laita vähintään kaksi tyynyä per vieras. Suihkuta huone desinfiointiaineella.
  4. Tee tilaa kaapissa ne ripustaa asioita. Tyhjennä ainakin yhden laatikon niin siellä tilaa perillinen omaisuutensa. Tyhjennä sotkua pukeutuja, mutta jättää yöpöydän lamppu. Varmista huoneen kello toimii ja on oikea aika.
  5. Puhdista vieras kylpyhuone perusteellisesti. Tuuleta huone tai kytke pakokaasujen kun puhdistaa sitä. Tuoda esiin raikkaana pehmeät kylpypyyhkeet. On vähintään yksi per vieras, ja jätä puhdas käsipyyhe jonka pesuallas. Tyhjennä roskakori ja laittaa wc-paperia ja ainakin yksi ylimääräinen rulla lähellä wc.
  6. Aseta joitakin hygieniatuotteita vieraille viihtyvyyttä kuten käsi saippuaa pesuallas, elin pestä tai tuoretta baari kylpy saippuaa suihkussa. Älä unohda shampoo, hoitoaine, kertakäyttöinen hammasharja, hammastahnaa, suuvettä ja kampa. Laita hiustenkuivaaja ja laatikko Kleenexiä joko kylpyhuoneessa tai makuuhuoneessa. Nämä huomaavainen asiat ovat mukava olla kätevä, jos vieraasi unohdin pakata joitakin.
  7. Tuoreet kukat ovat mukava touch. Aseta maljakko noin pistokkaat huoneessa. Jätä tölkki desinfiointiaineella tai deodorantti spray kylpyhuone.
  8. Tarkista, että on pysäköinti autonsa. Jos sinulla on tilaa omassa autotallissa, anna heidän pysäköidä sisällä tai nimettävä alue kodin ulkopuolella autonsa. Jos haluat saada erityinen pysäköintilupa, kiinnitä yksi ennen niiden saapumista tai heti sen jälkeen he saavat siellä.
  9. Valmista ruokaa. Chill virvokkeita, joten sinun täytyy kylmiä juomia tarjottavaa, kun he saapuvat. Valmista välipaloja, vaikka yksinkertaisia ​​voileipiä tai pikkupurtavaa. Jos he ovat ulkona syömisestä, koska niillä on aikataulu omaa laatia luettelo suositelluista ravintoloita ja muita nähtävyyksiä alueella.

Kuinka valmistautua taloudessa pois kaupungin vieraille. Selvitä tarkat päivämäärät teidän vieraat saapuvat ja kuinka kauan vieraat oleskelevat.
Kuinka valmistautua taloudessa pois kaupungin vieraille. Selvitä tarkat päivämäärät teidän vieraat saapuvat ja kuinka kauan vieraat oleskelevat.

Making nämä valmisteet tekevät pois kaupungista vieraat tuntevat olonsa tervetulleeksi ja mukava.